Afișez 1 - 60 din 355 de rezultate

-40%
65.40 lei
-20%
-30%
-47%
-36%
-33%
-43%
-27%

Garderoba unei femei este întotdeauna complexă. De la hainele sport, până la cele elegante, există o gamă variată de piese vestimentare ce reușesc să-ți pună în evidență stilul pe care vrei să-l adopți.

Bluza poate reprezenta un element cheie în orice ținută feminină!

Pentru ținutele classy există extrem de multe modele de bluze dama elegante. Sunt ușor de integrat în ținute și oferă un look feminin.

Ce bluze dama elegante trebuie să ai în garderoba ta

Unele dintre cele mai stilate piese vestimentare sunt acele bluze dama elegante din mătase care exprimă atât delicatețe, cât și lejeritate. Materialul acestora este caracterizat de rafinament, încă din cele mai străvechi timpuri. În general, orice bluză din mătase, chiar și una simplă, reușește să-ți scoată în evidență ținuta. Poți să adaugi câteva accesorii strălucitoare și vei crea un look glam.

Atunci când dorești să achiziționezi o bluză elegantă, în afara materialului, croiala este cea care contează la fel de mult. Spre exemplu, o bluză cu umerii bufanți, asortată corect la pantaloni clasici și cu o pereche de tocuri stiletto, formează ținuta ideală pentru zilele de la birou.

Dacă nu ești adepta acestui stil, poți opta pentru o bluză lungă, simplă, la care adaugi o curea în talie. Această piesă vestimentară poate fi combinată foarte ușor cu o pereche de pantaloni de piele. Încălțămintea cea mai potrivită pentru acest tip de ținută este o pereche de botine cu toc mediu. Astfel, vei reuși să formezi un look elegant și modern.

Pe lângă acestea, poți achiziționa și câteva modele ceva mai bogate în detalii. Spre exemplu, bluze cu volănașe sau bluze cu aplicații din pietricele. Acestea nu au nevoie de prea multe adaosuri deoarece piesa în sine este destul de evidențiată. În schimb, poți opta pentru o serie de combinații. Fie că porți aceste piese cu jeanși evazați, cu fuste creion sau cu pantaloni clasici, vei avea o ținută elegantă și stilată cu care nu ai cum să dai greș.