Afișez 1 - 60 din 107 rezultate

-60%

BLUZE LUNGI

Printre acele obiecte vestimentare după care întinzi mâna cel mai des în garderoba ta se numără cu siguranță și bluzele lungi datorită croielii și a modului ușor de integrat în ținutele tale de zi cu zi.

Poartă bluze lungi în ținute moderne!

Odată cu apariția noilor trenduri, bluzele lungi s-au bucurat de o ascensiune grozavă, chiar dacă ele se aflau de mai demult în dulapul tău. Acest lucru nu poate decât să te motiveze și să te inspire să le porți în combinații noi și moderne. Croiala bluzelor lungi depășește linia șoldului și poate ajunge chiar până în zona genunchilor, fapt care te poate avantaja să pari mai suplă și mai înaltă dacă alegi modelul și lungimea potrivită pentru silueta ta.

Asortează bluze lungi cu pantaloni din piele

Poți accesa zone foarte îndrăznețe dacă faci niște combinații pe măsura iar alăturarea dintre bluzele lungi și o pereche de pantaloni din piele va rezulta cu siguranță într-o ținută statement. Poți merge pe combinația clasică dintre alb și negru pentru a obține un look foarte modern și minimal dar dacă vrei ceva mai relaxat alege o pereche de blugi skinny sau boyfriend pentru outfituri casual.

Alege cele mai moderne bluze lungi

Pe lângă lungimea unei bluze de acest fel care este una mai neconvențională, și restul elementelor pot varia în funcție de model. Vei întâlni bluze lungi din bumbac sau vâscoză, din poliester sau elastan, cu mânecă lungă sau trei sferturi, simple sau cu imprimeuri geometrice, în dungi sau cu buline. Potențialele combinații sunt nenumărate, iar pentru a alege modelul preferat te invităm să arunci o privire la selecțiile celor de la AmaFashion și Zara. Pentru o sursă de inspirație veritabilă, rubricile noastre featured și ce să porți îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și idei în materie de bluze lungi și nu numai.