Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Perioada sarcinii este una complexă, dar frumoasă pentru orice femeie. Se recomandă ca în această perioadă femeile să fie relaxate, fără prea multe griji. Aşa că dacă s-a nimerit să fii gravidă pe perioada verii, poţi să mergi la plajă pentru a te răcori şi relaxa.

Este important ca atunci când mergi la plajă să alegi un costum de baie gravide care oferă suportul necesar, să fie comod şi foarte lejer, indiferent că prefer să stai doar pe şezlong sau să mergi să înoţi.

Cum aleg un costum de baie gravide potrivit

  • Materialul, ca şi croiala trebuie să fie elastic pentru a se potrivi perfect pe noile tale forme.
  • De asemenea, trebuie să optezi pentru un costum de baie care să asigure suport sânilor. Este recomandat ca sutienul să aibă bretelele special create pentru a prelua de pe umeri greutatea în creştere a sânilor.
  • Un costum de baie gravide poate fi întreg sau din două piese, însă trebuie să ofere libertare maximă de mişcare. De asemenea, este foarte important ca acesta să fie confecţionat dintr-un material moale cu uscare rapidă.
  • Chiar şi costumul de baie de tip tankini reprezintă o alegere excelentă, mai ales dacă vrei să te protejezi mai mult de razele soarelui.

Costume de baie gravide foarte calitative

Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de costume de baie pentru cea mai minunată perioada din viaţa ta. Vei găsi modele realizate din materiale de cea mai bună calitate la preţuri avantajoase. De asemenea, modelele sunt superbe – fie că îţi place simplitatea sau extravaganta – vei reuşi să găseşti ceva pe gustul tău!