Afișez 1 - 60 din 1369 de rezultate

-50%
-26%
-48%
-45%
-60%
-21%

Alege costume de baie intregi dintr-o colectie cu modele minunate! ❤️

Costumele de baie întregi au revenit din nou în trenduri și sunt ideale atât pentru orele de sport în bazinul de înot cât și pentru relaxare la piscină.

Alege costume de baie intregi pentru bazin

Indiferent că mergi la bazinul de înot pentru relaxare sau ești o înotătoare desăvârșită, costumele de baie întregi sunt alegerea potrivită. Deoarece sunt compuse dintr-o singură piesă, nu vei avea nicio grijă că sutienul va fugi de la loc sau că slipul nu e așezat cum trebuie. Fiind alcătuite dintr-un element, îți va fii foarte ușor să îl îmbraci și poți să îl porți chiar și pe sub haine atunci când vii sau pleci de la bazin.

Poartă cele mai chic costume cu rochii de plajă

Niște costume de baie intregi le poți îmbrăca încă de acasă, pentru ca atunci când ajungi la plajă, să poți sări direct în apă, evitând vestiarele aglomerate. Peste un astfel de costum, poți purta o rochie de plajă, de vară sau cu prindere după gât pe care le poți da jos foarte rapid. O alternativă la orice tip de rochie este combinația dintre fuste mini și topuri decupate sau scurte care te va face să te simți la fel de feminină și de sexi.

Cele mai stylish costume de baie intregi

La prima vedere, ai putea crede că toate costumele de baie întregi sunt la fel și că nu este nimic diferit între ele, însă branduri precum Maxine sau Bibloo îți propun piese îndrăznețe, sexi și foarte moderne confecționate din poliester sau elastan, materiale foarte potrivite pentru apă. Într-un stil clasic, retro sau glam, costumele de baie întregi te vor pune în centrul atenției și te vei simți sexi și atrăgătoar. Fie că stai la plajă, sari sau înoți în apă, costumul de baie dintr-o singură piesă este alegerea perfectă. Pentru a afla cum să porți cele mai potrivite piese pentru silueta și corpul tău, te invităm să consulți rubricile noastre featuredși ce să porți care te vor ajuta în sensul acesta.