Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Alegerea unui costum de baie xxl reprezintă un lucru important pentru orice femeie. Chiar dacă pentru multe femei sezonul cald şi ieşitul la plajă vine la pachet cu nişte emoţii legate de afişarea în costum de baie, trebuie să scapi de inhibiţii şi să porţi ce-ţi place. Aşa că nu contează că ai câteva kilograme în plus. Alege-ţi un costum de baie care să îţi placă şi poartă-l cu încredere.

Costume de baie xxl

Fie că preferi costumele de baie marimi mari întregi, pe cele din două piese, monokini sau tankini – toate acestea le poţi găsi în colecţia noastră. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar costumele de baie xxl sunt de la unele dintre cele mai cunoscute branduri.

În acest sezon la mare modă suhnt imprimeurile florale şi botanice, volanele şi imprimeurile geometrice, precum şi bulinele, însă dacă nu te simţi confortabil purtând aşa ceva, poţi alege un costum de baie monocrom. Nuanţe superbe de mentă, baby blue, roz, negru, alb sau ivoriu îţi vor pune în evidenţă pielea perfect bronzată.

Costume de baie mărimi mari și materiale calitative

Atunci când alegi costume de baie xxl trebuie să ţii cont de materialul din care sunt realizate, mai ales dacă îţi comanzi online. Acesta trebuie să fie elastic şi să se aşeze frumos pe formele tale. De asemenea, poţi opta pentru un costum de baie cu efect modelator, în condiţiile în care vrei să pui accentul pe zona taliei.

Posibilităţile sunt nenumărate, așa că nu încape îndoială că vei găsi ceva pe gustul tău.

Alege cu încredere!