Afișez 1 - 60 din 431 de rezultate

CAMASA DE NOAPTE

Din categoria „hainelor de casă” fac parte și cămășile de noapte și chiar dacă și-au pierdut din popularitate în ultima vreme, te sfătuim să le acorzi o șansă și te vei convinge că merită să le porți mai des!

Fii atrăgătoare într-o camasa de noapte

Dacă ar trebui să alegem un singur cuvânt pentru a descrie cămășile de noapte, acesta ar fi „feminitate”. Pe lângă acele momente romantice când ești în compania persoanei iubite, o camasa de noapte pot fi purtata pur și simplu pentru a te face să te simți feminină și atrăgătoare și pentru a-ți crește încrederea în sine. Chiar dacă la bază ele sunt doar niște rochii simple de noapte, acestea îți pot schimba radical starea de spirit și te pot transpune instant într-o zonă retro, casual, romantică sau chiar glam.

Poartă cămăși de noapte cu niște chiloți confortabili

De la modele clasice, la un stil tanga sau boxeri, lenjeria intimă este singura piesă de care mai ai nevoie alături de o cămașă de noapte pentru un somn liniștit. Datorită modului în care au fost gândite și inventate, cămășile de noapte sunt suficiente pentru o noapte odihnitoare fără a mai avea nevoie de alte elemente.

Alege feminitatea purtând o camasa de noapte

Chiar dacă aceste piese și-au pierdut mult din popularitate în favoarea modernelor pijamale, credem că există ceva anume care le face speciale și care până la urmă te face pe tine să te simți deosebită atunci când le porți. Într-un imprimeu floral, într-o culoare feminină precum rozul sau în tonuri mai sexi și mai romantice de genul negrului sau argintiului, o camasa de noapte trebuie să se regăsească în garderoba fiecărei femei. Unele dintre cele mai moderne și mai versatile modele le găsești la cei de la Astratex sau AmaFashion iar rubricile noastre featured și ce să porți cuprind o secțiune dedicată special acestui subiect.