Afișez 1 - 60 din 192 de rezultate

-30%
181.29 lei
-30%
181.29 lei
-30%
178.49 lei
-30%

Halatele sunt acele piese vestimentare care ne oferă un sentiment și o stare unică de fiecare dată când le îmbrăcăm.

Învelește-te cu cel mai confortabil halat de baie

Fie că îmbraci propriul halat de acasă, fie că este unul dintr-o cameră de hotel, acestea te învăluie de fiecare dată cu un material pufos și dens la care nu vei mai dori să renunți. Chiar dacă inițial halatele au fost gândite pe post de prosop atunci când ieși de la duș, le poți purta și pe de-asupra pijamalelor sau a cămășii de noapte atunci când te pregătești de culcare.

Poartă un halat dama peste o pijama confortabilă

Dacă alegi să le îmbraci îndată ce ieși din duș, halatele au această calitate de a absorbi apa și de a-ți lăsa pielea uscată. Pentru acele seri în care ai un timp relaxat acasă, un capot dama merge foarte bine peste niște pijamale din două piese, peste o cămașă de noapte sau chiar de-asupra unui outfit compus dintr-o pereche de pantaloni de trening sau colanți și un tricou. În astfel de combinații, halatul îți va adăuga un extra strat de protecție și poate ocupa cu succes rolul unei pături atunci când te uiți la un film sau citești o carte.

Halate de satin

De la modele colorate până la modele clasice, casual, exista o multime de capoate elegante dama care se adresează tuturor persoanelor și categoriilor de vârstă, motiv pentru care multe halate sunt unisex. Cele mai comune modele sunt cele în nuanțe de alb, negru, gri și albastru dar sunt întâlnite și halatele cu imprimeuri, în special cele pentru copii, viu colorate. Un capot de calitate se va cunoaște după cusături și material, iar cele mai bune modele din poliester și polar le vei găsi la cei de la Astratex, Maxine și FashionTribes ale căror produse nu te vor dezamăgi.

Indiferent ce halat dama preferi avem o colecție vastă. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.