Afișez 1 - 60 din 130 de rezultate

-15%

PULOVERE SUPRADIMENSIONATE

Sunt unele haine pe care atunci când le porți îți dau o senzație de relaxare și confort pe care nu o poți întâlni în altă parte. Tocmai aceasta este descrierea perfectă a unora dintre cele mai grozave pulovere și nu oricare, ci pulovere supradimensionate.

Poartă pulovere supradimensionate pentru relaxare maximă!

Nimic nu se compară cu o haină, relativ fără formă care îți învăluie corpul în cel mai confortabil mod posibil. Purtând pulovere supradimensionate nu vei avea probleme de genul prea scurt sau prea strâmt, pentru că acestea sunt cu cel puțin o măsură mai mari decât dimensiunile tale. În funcție de materialul din care sunt confecționate, cele mai potrivite sezoane pentru a purta pulovere supradimensionate sunt cele de tranziție respectiv iarna. Purtând pulovere supradimensionate, vei simți cum o astfel de piesă îți va învălui trupul într-o îmbrățișare caldă și plăcută.

Poartă pulovere supradimensionate cu pantaloni din piele

Alăturarea unor elemente statement de tipul pantalonilor din piele unor pulovere supradimensionate va duce la o ținută 100% de inspirație urbană. Pentru a o completa, o pereche de adidași din piele sau pantofi sport cu talpă groasă sunt mai mult decât potrivite. Dacă dorești să te îndrepți spre o zonă mai casual, poartă pulovere supradimensionate cu o pereche de blugi boyfriend sau stretch iar în picioare poți purta o pereche de botine până la gleznă.

Pulovere supradimensionate pentru ținute stylish

 Cu astfel de piese nu poți decât să alcătuiești ținute relaxate și confortabile. În stil clasic sau urban vei putea pune la cap outfituri inspirate din moda străzii, iar dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, te invităm să accesezi rubricile featured și ce să porți. Branduri precum Answear sau StarShiners te așteaptă cu ultimele noutăți în materie de pulovere supradimensionate pe care să le integrezi în cele mai stylish ținute ale tale care vor atrage toate privirile.