Afișez toate cele 51 de rezultate

PULOVERE POLAR

După cum sugerează și denumirea acestor pulovere polar, ele au fost concepute și create pentru a fii purtate în cele mai geroase zile de iarnă și în cele mai nefavorabile condiții. Faptul că în fiecare an revin în forță demonstrează lucrul că și-au atins acest scop iar dacă le vei încerca și tu, cu siguranță te vei convinge.

Pulovere polar pentru outfituri călduroase

La acest moment nu există pe piață ceva mai călduros, pufos și confortabil înafara de puloverele polar. Tocmai pentru acest motiv, ele sunt grozave pentru acele zile când tot ce îți dorești este să stai în casă și ai nevoie să îmbraci ceva plăcut la atingere cât și pentru acele situații când trebuie să ieși afară în temperaturile acelea scăzute de iarnă.

Poartă pulovere polar cu jachete de iarnă

Puloverele polar sunt articole grozave pentru a le suprapune în diferite outfituri, iar cea mai întâlnită combinație este alături de jachetele de iarnă. Orice pulover polar este foarte plăcut la atingere iar contactul cu pielea va fii foarte delicat, dar dacă îți dorești un extra strat, poți purta un tricou pe dedesubt. Pentru ca outfitul de iarnă să fie complet, îți recomandăm să apelezi fie la cizme de iarnă fie la cizme din piele.

Investește în pulovere polar de calitate

Ceea ce face un pulover polar să fie atât de călduros este materialul din care este confecționat, care mai poartă și denumirea de fleece. Datorită densității țesăturii și a decolteului pe gât sau la baza gâtului, puloverele polar sunt cele mai călduroase pulovere pe care le poți purta pe timp de iarnă. Poți găsi inspirație pentru ținutele tale în rubricile featured și ce să porți iar branduri precum BodoSport sau Adidas îți pun la dispoziție ultimele modele de pulovere polar care te așteaptă să le încerci și să te bucuri de ele.