Afișez toate cele 56 de rezultate

-30%
146.99 lei
-30%
-30%
-30%
-40%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%

Pe StylishCircle vei găsi costume sexy sau lenjerie erotică de cea mai bună calitate. Piese vestimentare special concepute pentru a scoate în evidență frumoasele forme feminine și pentru a oferi un plus de senzualitate celei care alege să le poarte.

Acest tip de lenjerii sexy pot fi asociate perfect cu condimentele de care ai nevoie  pentru a da un plus de picanterie relației. Poți opta pentru: neglijee, portjartiere sexy, body-uri din dantelă, bodystockings sau costume sexy pentru toate gusturile și fanteziile.

Dacă nu știi ce să îi cumperi cadou, îl poți surprinde plăcut cu un cadou luat pentru tine, o lenjerie erotică sigur îl va da pe spate.

La fel ca și o lejerie intimă, un model de lenjerie sexy trebuie ales corect pentru a arăta și a te simți foarte bine în același timp. Un material de calitate face diferența, iar dacă este confecționat după un tipar potrivit, este foarte posibil să fie și extrem de comod, nu doar sexy și extravagant.

Costume sexy sau lenjerie erotica

Cele mai dorite tipuri de lenjerie sexy sunt body-urile din dantelă și portjartierele de dantelă. Ca și culori, depinde de gust, dar poți merge la sigur cu o lenjerie roșie sau neagră.

Pentru un plus de fantezie și erotism optează pentru un set format din chiloți tanga, sutien din dantelă și portjartier cu detalii de pietre strălucitoare. Peste acestea, optează pentru un capot sau capă din tulle sau satin.

Costumele sexy sunt perfecte pentru a condimenta relația. Sigur nu se va supăra dacă atunci când ajunge acasă îl vei aștepta într-un costum asistenta medicala sexy sau într-un set lenjerie intima dama dantela.

Lenjerie sexy – cele mai îndrăgite modele

Printre cele mai căutate modele de lenjerie erotica se află: lenjerie sexy latex, lenjerie sexy catsuit, set de lenjerie din dantela sau set de lenjerie cu portjartiere.
O altă variantă atrăgătoare poate fi formată dintr-un set de lenjerie și o pereche de dresuri cu model. Cu siguranță îi vei stârni interesul.