-20%
180.99 lei 144.79 lei
-30%
-20%
-30%
216.99 lei 151.89 lei
-30%
185.99 lei 130.19 lei
-62%
101.59 lei 38.10 lei
-30%
144.99 lei 101.49 lei
-37%

Costume sexy sau lenjerie erotică sunt condimente ideale pentru a da un plus de picanterie relației. Neglijee, portjartiere sexy, body-uri din dantelă sau costume sexy pentru toate gusturile și fanteziile.

Dacă nu știi ce să îi cumperi cadou, îl poți surprinde plăcut cu un cadou luat pentru tine, o lenjerie erotică sigur îl va da pe spate.

La fel ca și lejerie intimă, cea erotică trebuie aleasă corect pentru a arăta și a te simții foarte bine în același timp. Un material de calitate face diferența, iar dacă este confecționată după un tipar potrivit, este foarte posibil să fie și extrem de comodă nu doar sexy și extravagantă.

Costume sexy sau lenjerie erotică

Cele mai dorite tipuri de lenjerie erotică sunt body-urile din dantelă și portjartierele de dantelă. Ca și culori, depinde de gust, dar poți merge la sigur cu o lenjerie roșie sau neagră.

Pentru un plus de fantezie și erotism optează pentru un set format din chiloți tanga, sutien din dantelă și portjartier cu detalii de pietre strălucitoare. Peste, optează pentru un capot sau capă din tulle cu bordură din puf sau pene.

Costumele sexy sunt perfect pentru a condimenta relația. Sigur nu se va supăra dacă atunci când ajunge acasă îl va aștepta o polițistă sau o școlăriță obraznică în bucătărie.

Ca și bărbat, dacă vrei să îi faci cadou iubitei un costum sexy și nu știi exact ce să alegi și ce mărime poartă, atunci mai bine îi dai un voucher cadou să își aleagă ea ce dorește. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

Nu uita de tocurile înalte tip stiletto și rujul roșu.