Afișez 1 - 60 din 65 de rezultate

-10%
-10%
-20%
-30%
-20%
-10%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
36.82 lei
-30%
-10%
-30%

Dresuri cu model

Dresurile cu model au fost și vor fi mereu foarte populare datorită felului în care pot schimba chiar și o ținută simplă.

Vrei să optezi pentru dresuri cu model?

Trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. Alegi dresuri colorate? atunci ținuta trebuie să fie cât mai simplă. Dacă alegi dresuri cu model în nuanțe neutre precum negru, gri, bej sau alb, atunci ținuta poate fi mai complexă.

Dresurile cu model nu doar arată bine din punct de vedere estetic, dar au și un avantaj adesea ignorat. O vânătaie, foliculita, cicatrici sau chiar lipsa de timp pentru a ajunge la acea sedință de epilat, toate pot fi ușor mascate alegând o pereche de dresuri negre cu model.

Modelele mici avantajează chiar și doamnele cu picioare mai groase pe când modelele mai mari și mai complexe avantajează doar doamnele cu picioare subțirele. Astfel este important să alegi modelul potrivit pentru statura ta.

Dresuri plasă

Dresuri plasă pentru un look rock chic. Desigur că și alte variante de modele nu doar dresurile plasă arată bine cu o ținută de inspirație rock sau grunge, însă acestea sunt preferate mai des.

O fustă de blugi sau o fustă din piele naturală arată super cu dresuri plasă. Dacă ai un stil extravagant, alege o rochie asimetrică cu bocanci și dresuri plasă. Sigur nu vei trece neobservată.