-33%

LENJERIE SEXY

Lenjeria sexy denotă stil, eleganță și feminitate la cel mai înalt nivel, motiv pentru care fiecare femeie trebuie să aibă astfel de piese în grderobă.

Poartă lenjerie sexy în orice situație

La prima vedere, lenjeria sexy este destinată unei seri romantice alături de partener, dar o femeie puternică și încrezătoare va purta astfel de lenjerie chiar și într-o zi obișnuită, pe sub cele mai banale și mai obișnuite haine. În felul acesta îți vei crește încrederea în tine și te vei simți mai puternică și mai feminină. Încearcă să faci lucrul acesta și vei vedea ce mare impact poate avea asupra stării tale un detaliu de genul acesta.

Asortează lenjeria sexy cu o bluză din chiffon

În situațiile în care pregătești o seară romantică, lenjeria sexy nu mai are nevoie de alte obiecte vestimentare ajutătoare. Pentru toate celelalte situații, poți purta lenjerie sexy pe sub orice tip de haine. Spre exemplu, o pereche de blugi boyfriend și un hanorac cu glugă vor crea un contrast interesant între stilul casual și cel glam. Dacă alegi să mergi într-o zonă mai feminină, un sutien din dantelă se va descrie foarte frumos și delicat de sub o bluză din chiffon sau din mătase, numai bune pentru un look romantic și sexi.

Cele mai actuale modele de lenjerie sexy

Chiar dacă la bază, lenjeria sexy este compusă dintr-un sutien și o pereche de chiloți, materialele și croiala sunt cele care îi oferă un plus de senzualitate și feminitate. Fără îndoială, cele mai sexy lenjerii sunt cele confecționate din dantelă și duc într-o zonă romantică, chiar glam. Din punct de vedere al culorilor, acestea variază de la clasicul alb și negru la nuanțe de roz, bej sau gri. Pentru acele femei care sunt adeptele shopping-ului online, cele mai frumoase modele de lenjerie sexy le vor găsi la cei de la Charme-lingerie și Answear.