Afișez 1 - 60 din 71 de rezultate

PANTALONI DE IN

Anumite piese vestimentare sunt concepute pentru a fii purtate doar într-un anumit sezon, iar o pereche de pantaloni de in este cu siguranță un element care poartă semnătura verii.

Alege pantaloni de in pentru sezonul estival!

Odată cu venirea căldurii și instalarea verii în toate drepturile sale, și garderoba noastră suferă câteva schimbări. Renunțăm la hainele groase și scoatem la înaintare hainele subțiri, printre care trebuie să se regăsească cel puțin o pereche de pantaloni de in. Datorită materialului ușor și fibrelor naturale, inul este unul dintre cele mai potrivite țesături pentru vară pentru că îți lasă pielea să respire și te protejează de umiditate și transpirație. De îndată ce îi vei încerca, nu vei mai dori să înlocuiești pantalonii de in cu nimic altceva!

Poartă pantaloni de in cu topuri cu umerii goi

Pentru a alcătui o ținută de vară din cap până în picioare, îți recomandăm să asortezi o pereche de pantaloni de in cu topuri cu umerii goi sau cu tricouri fără mâneci. O pereche de sandale cu platformă arată foarte bine alături de niște pantaloni de in evazați sau cu o lungime ⅞. Chiar și un model drept merge foarte bine într-o ținută de vară alături de un tricou casual și de accesorii specifice precum o pereche de ochelari de soare și o pălărie de vară.

Alege cei mai inspirați pantaloni de in

Indiferent dacă preferi un model evazat, drept sau ⅞, pantalonii de in sunt piese statement care vor atrage atenția asupra oricărei ținute. În culori deschise precum bej, alb, roz sau galben, pantalonii de in sunt perfecți pentru orice zi de vară sau chiar pentru o plimbare de seară. La branduri precum FashionAgenda sau AmaFashion găsești cele mai noi modele de pantaloni de in care te așteaptă să le integrezi în ținute perfecte, inspirate din rubricile featured și ce să porți.