PANTALONI LARGI

Pantalonii largi, foarte trendy de asemenea, sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să obţii un look urban ca la carte.

Majoritatea modelelor de pantaloni largi sunt dedicate doamnelor si domnisoarelor, astfel incat brandurile cel mai des intalnite vor fi AmaFashion, WildFashion, ReadyToWear, Zara sau Cotton.

Look-uri cu pantalonii largi

Chiar daca pantalonii largi sunt o solutie care necesita ceva mai multa munca pentru a fi incadrati intr-o tinuta ideala pentru birou, aceasta varianta nu trebuie exclusa. Pantalonii largi bleumarin, negri sau gri pot oferi si un look potrivit pentru birourile moderne.

Modele populare de pantaloni largi

Pantalonii largi foarte cautati sunt realizati din bumbac, denim sau alte materiale textile usoare. Atunci cand vine vorba de culori insa, tinand cont de specificul pantalonilor largi casual-urbani, optiuniunile sunt multiple: rosii, violet, galbeni, aurii sau multicolori.

Idei de outfit-uri cu pantaloni largi

Daca esti in cautare de idei de outfit-uri care sa contina o pereche de pantaloni largi, atunci poti sa te inspiri pe blogul StylishCircle.ro.

Daca vrei sa oferi altor utilizatori cateva idei pe care le consideri reusite, atunci foloseste-te de functia de realizare de colaje.