Afișez 1 - 60 din 3387 de rezultate

-10%
-10%
-10%

Rochii de nuntă ieftine

Sezonul nunţilor este în toi. Ştim că ai o mulţime de rochii pentru nunta în dulap, însă parcă nu îţi vine să porţi aceleaşi modele iar și iar.  

Dacă te afli în situaţia în care îţi cauţi una sau mai multe rochii de nunta, îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru a ne asigura că vei face cea mai bună alegere!

Rochii de nuntă care nu se demodează

Spre exemplu, dacă acum sunt la modă rochii elegante de nunta cu umerii supradimensionaţi, încearcă să le eviţi mai ales dacă ai o siluetă cu forme. Acelea se potrivesc mai bine femeilor cu silueta filiformă. În schimb, poţi miza oricând pe o rochie cloș sau o rochie petrecută . Aceste modele de rochii nunta se potrivesc foarte bine aproape tuturor tipurilor de siluetă.

Ce culoare de rochie de nuntă să aleg?

Sfatul tuturor experţilor în modă este să mizezi pe rochii de nunta in nuanţe pastelate, precum roz, galben lămâie, albastru deschis, verde mentă. Aceste rochii nunta sunt ideale pentru sezonul cald. Însă dacă tu eşti adepta tonurilor închise: negru, gri, bleumarin, alege cu încredere o rochie colorată astfel.

Mai bine porţi o rochie neagră în care pur şi simplu vei străluci şi vei avea o atitudine încrezătoare cu care vei cuceri multe priviri, decât să porţi o rochie roz, doar pentru că aşa se spune că este corect!

Este o greșeală să optezi pentru rochii de seara lungi elegante de nunta albe, pentru că această nuanță este dedicată doar pentru rochii de mireasa. Poți miza pe tonuri de alb doar dacă nunta are un dress-code specific. 

Accesorii pentru rochii elegante

”Neapărat pantofi cu toc cât mai înalt pentru un look de gazelă!”

Nicidecum! Într-o pereche de pantofi cu toc mai mare de 10 cm te vei simţi incomod şi nu te vei putea bucura de petrecere. Iar noi știm că nu vrei să stai toată seara la masă şi să te plângi iubitului că nu poţi dansa datorită pantofilor!

Alege, în schimb, pantofi în care să te simţi comod, cu toc mediu, gros sau optează pentru nişte sandale în stil minimalist, care chiar dacă au toc înalt au barete pentru susţinere, astfel nu vor fi atât de incomod de purtat.

Pentru a-ţi completa ţinuta de seară mai ai nevoie de o geantă plic elegantă şi de nişte bijuterii. Dacă rochia este foarte simplă poţi opta pentru un colier sau nişte cercei statement. Dacă rochia este încărcată, mizează pe simplitate şi alege bijuterii finuţe din materiale preţioase.

Acestea ar fi sfaturile noastre! Îţi oferim acum o întreagă colecţie de rochii de nuntă adunate de le cele mai cunoscute branduri din România!

Ţine minte: în modă totul este subiectiv! Aşadar, alege-ţi rochia de nuntă în care te simţi cel mai bine şi care te va face să cucereşti toate privirile din jur!