-33%
-30%
-50%
339.00 lei 169.50 lei

Rochia lungă ocupă, fără îndoială, un loc de cinste în garderoba noastră. Dacă vorbim despre ocazii speciale, ne dăm seama că majoritatea doamnelor şi domnişoarelor preferă rochiile lungi, datorită aerului rafinat pe care îl emană.

De ce trebuie să ţii cont atunci când porţi o rochie lungă:

În primul şi în primul rând, modelul rochiei trebuie să ţi se potrivească de minune. Aşadar, dacă ai o siluetă de invidiat, poţi purta aproape orice. Ce te faci dacă ai câteva kilograme în plus? Cea mai bună soluţie este să optezi pentru o rochie lungă petrecută. Alte variante: o rochie lungă din voal tip empire sau o rochie lungă care pune accentul asupra bustului.

Este foarte important să ţii cont de natura evenimentului/ocaziei la care porţi rochia.

Rochiile lungi din materiale diafane, vaporoase sunt ideale pentru petrecerile din timpul zilei, cât şi pentru ţinutele casual. Aceste rochii maxi sunt perfecte chiar şi pentru vacanţele petrecute într-un loc exotic, când vrei să arăţi impecabil. Nu-i aşa că îţi vin în minte imagini idilice cu tine purtând o rochie vaporoasă cu volane într-o nuanţă delicioasă de roz somon, pe ţărmul oceanului, lăsând lumina caldă a apusului să te învăluie? Sună perfect, nu-i aşa?

Vrei să atingi perfecţiunea? O rochie neagră lungă, cu aplicaţii de pene la umeri, poate fi o alegere de mare impact pentru o petrecere luxoasă. Păstrează naturaleţea ţinutei, renunţând la accesorii, şi lasă senzualitatea rochiei să te învăluie.

Desigur, în funcţie de preferinţe, poţi opta pentru rochii lungi în nuanţa preferată. Poți alege rochii maxi în tonuri neutre, tonuri blânde de bejuri, rozuri şi nuanţe nisipii. Sau mizează pe tonuri vibrante, precum albastru cobalt, verde smarald, sau roşu intens.

În ceea ce priveşte materialul, ai la dispoziţie rochii de seara lungi din voal, rochii din dantelă sau pânze fine, mătase, tulle, rochii de catifea şi multe altele. Posibilităţile sunt nenumărate!

Ocaziile speciale cer ţinute speciale, iar în colecţia noastră vei găsi o mulțime de rochii lungi ieftine cu o notă sofisticată şi senzuală, fie cu o notă relaxată, delicată.

Pentru idei de ținute cu rochii de seara lungi din voal, intră pe blogul StylishCircle!