Afișez 1 - 60 din 5946 de rezultate

-30%
-27%
109.90 lei
-40%
-21%
109.90 lei

Sunt feminine, fermecătoare, clasice, şi mereu în vogă! DA! Sunt rochiile midi. Chiar dacă există multe femei care au impresia că o rochie midi nu le avantajează, deoarece scurtează picioarele, alegând lungimea potrivită vei obţine un outfit foarte drăguţ şi la modă.

Rochii midi şi jachete din denim

O rochie midi din dantela va arăta foarte bine dacă o vei asorta cu o jachetă din denim şi o pereche de stiletto. În cazul în care stilul tău este mai rock-chic, înlocuieşte jacheta din denim cu o geacă din piele şi adăugă mai multe brăţări din piele la mână. Super stilat!

Ce modele de rochii midi să aleg?

Foarte multe femei îşi pun această întrebare. Noi îţi recomandăm să optezi pentru rochii de ocazie midi din tulle, din dantelă sau din piele pentru nişte ţinute de-a dreptul surprinzătoare.

În funcţie de cât de sofisticat este modelul rochiei (cu aplicaţii din paiete/perle sau simplă) trebuie să te gândeşti bine cum o accesorizezi: rochiile simple pot fi completate de accesorii opulente. Dacă rochia este deja încărcată, nu mai adăuga şi alte accesorii care să atragă atenţia – mizează pe simplitate!

Nuanţele neutre: bej, gri sau nonculorile: negru şi alb sunt ideale pentru ţinutele de seară!

Nissa, Starshiners sau La Femme îţi pun la dispoziţie o mulţime de modele de rochii midi, atât pentru stilul casual, business cât şi pentru stilul romantic.

Rochii midi elegante pentru un look ultra-chic

Optează pentru rochii midi elegante dacă vrei să arăți minunat în serile de vară. Spre exemplu, poți miza pe o rochie tip sacou mici alături de niște sandale în stil minimalist pentru un look de senzație. În plus, aceste rochii se pot asorta de minune chiar și cu pantofi sport pentru un look mai nonconformist.

Inspiră-te şi din articolele de pe blogul nostru, pentru cele mai inedite idei de asortare a rochiei midi.