Rochii office ieftine potrivite pentru o apariție elegantă la birou. Pe lângă compleuri de damă, și rochiile office sunt preferate de către doamnele care trebuie să respecte un cod vestimentar la serviciu.

Pentru a putea fi considerate rochii de zi elegante, rochiile office trebuie să fie simple,iar croiul să urmărească linia corpului fără a amplifica în mod exagerat silueta.

 Rochii office ieftine – cum le alegem

Dacă vorbim de alegerea unei rochii office ieftine, atunci trebuie ținut cont în primul rând de regulile vestimentare aplicate în companie. Este posibil ca la un cod vestimentar strict să nu se accepte culori puternice sau imprimeuri ceva mai extravagante. Atunci se va merge pe o rochie simplă cu mânecă scurtă sau lungă, cu un decolteu rotund sau pătrat și cu o lungime medie, peste genunchi.

Cele mai populare tipuri de rochii elegante de zi sunt acum rochiile tip sacou. Acestea vin cu un croi petrecut care poate ascunde cu succes câteva kilograme in plus. Ca și un truc de stil, puteți încerca purtarea unei rochii tip sacou pe post de blazer. Astfel investiția într-o piesa de calitate își va merita valoarea.

Incaltaminte pentru rochii office

O rochie simplă arată cel mai bine cu o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță contrastantă. Sigur că dacă vorbim de confort, atunci o pereche de pantofi fără toc sau cu toc mic sunt mai indicați. Există o gamă largă de modele de pantofi din piele potrivite pentru toate gusturile, iar cu puțină imaginație se pot crea ținute elegante dar și comode în același timp chiar si cu rochii office ieftine.