Afișez 1 - 60 din 265 de rezultate

-10%
-10%

Iubitoarele de modă știu bine că rochiile nu sunt niciodată suficiente. Acestea exprimă feminitate, motiv pentru care fiecare femeie deține măcar câteva modele în garderoba sa.
Rochiile simple sunt acele piese vestimentare extrem de versatile. Le poți integra în diverse ținute, în funcție de evenimentul la care dorești să le porți.

Ce ținute poți forma cu o rochie simplă?

Pentru ținutele casual, poți foarte ușor să optezi pentru un model de rochie simplă, la care adaugi pantofi și accesorii după bunul plac. O rochie dreaptă, într-o singură culoare, cu o curea în talie și o pereche de pantofi comozi, reprezinta varianta ideală pentru zilele în care îți dorești să te simți lejer.

Cât despre ținutele office, o rochie simplă midi arată destul de elegant pentru zilele încărcate de la birou. Poți adăuga ținutei o poșetă din piele și o pereche de pantofi stiletto. Astfel, vei crea un look decent, simplu de accesorizat și care arată foarte bine.

În cazul în care ai rămas fără ispirație și trebuie să ajungi la o cină sau o întâlnire, rochia simplă poate fi potrivită și pentru ținutele de seară. Pe lângă aceasta, poți adăuga câteva accesorii mai evidențiate pentru a scoate ținuta din banal. În plus, cu o pereche de pantofi cu toc, vei arăta extrem de feminină și elegantă.

Rochia simplă neagră

Cele mai îndrăgite piese vestimentare, atunci când vorbim despre rochii simple, sunt cele de culoare neagră. Acestea nu se demodează niciodată și reprezintă întotdeauna o opțiune ideală, indiferent de evenimentul la care alegi să le porți. Sugerează mister și îți oferă nenumărate posibilități de accesorizare, astfel încât îți poți forma ținuta ideală în funcție de momentul și evenimentul la care urmează să mergi.

Astfel, rochiile simple sunt potrivite pentru orice ținută vrei să adopți. În plus, permit mai multe variante de accesorizare și poți, cu ușurință, să-ți modelezi look-ul după bunul plac.