Afișez 1 - 60 din 101 de rezultate

CORSETE

Corsetele au fost încă din cele mai vechi timpuri o expresie a feminității și a senzualității care nu a putut fi egalată de nicio altă piesă. Aceste calități s-au păstrat până în prezent, cu diferența că acum ai o multitudine de modele de unde să alegi.

Alege cele mai calitative corsete

Integrate în rochii sau purtate ca atare, un corset de calitate se va cunoaște întotdeauna după material, cusături și sistemul de închidere. Calitatea unui corset dintr-un material prețios se va cunoaște după atenția la detalii, în timp ce calitatea unui corset destinat antrenamentelor la sală se va vedea după elasticitatea și modul în care se mulează pe corp. Este foarte important ca, indiferent de natura corsetului, să alegi un model pe măsura ta, deoarece acesta este și cel mai mare atu al unui corset bun: îți vine perfect pe corp!

Poartă corsete cu fuste midi

Un corset este deja o piesă foarte sexi și atrăgătoare, de aceea este foarte important să păstrezi restul ținutei pe o notă nu foarte îndrăzneață. În sensul acesta poți asorta un corset cu o fustă midi a cărei lungime va echilibra perfect un outfit de genul acesta. O combinație foarte modernă este să porți un corset în stil urban, acela care vine în zona taliei, peste o cămașă cu mânecă lungă, de preferat oversized. La toate acestea adaugă o pereche de jeanși boyfriend care va completa perfect ținuta.

Poartă corsete într-un mod stylish!

Știm cu toții ce dezastru mare poate provoca faptul că nu cunoști modul de purtare și de asortare al unei haine. Tocmai pentru a evita astfel de situații neplăcute, rubricile noastre ce să porți și featured îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi în acest domeniu. Dacă te gândești să îți împrospătezi garderoba cu ultimele noutăți în materie de corsete, vei găsi la AmaFashion și la StarShiners modele de la cele în stil clasic până la cele în stil urban și romantic care te așteaptă să le integrezi în ținute la modă.