Afișez 1 - 60 din 301 de rezultate

-22%
38.00 lei

Topurile scurte concentrează toată atenția asupra unei zone și anume zona taliei. Este foarte important ca atunci când le porți să fii sigură pe corpul tău și să adopți o atitudine pe măsură.

Poartă topuri scurte pentru vară!

Este evident faptul că topuri scurte femei sunt piese destinate sezonului cald pentru că îți expun o bună parte din zona corpului. Și în ce privește această expunere, lungimea topurilor variază de la un model la altul. Astfel, vei întâlni modele care abia acoperă zona bustului în timp ce altele vin până în zona taliei. Poți alege modelul potrivit în funcție de ținutele pe care vrei să le abordezi și a mesajului pe care vrei să îl transmiți prin intermediul hainelor.

Poartă topuri scurte cu blugi cu talie înaltă

Cea mai populară și stylish combinație este între topurile scurte și blugii cu talie înaltă deoarece aceste două piese arată foarte bine împreună datorită proporțiilor. Pentru un look de festival, poți face mixuri între aceste topuri și pantaloni evazați cu talie joasă, fuste a-line sau asimetrice. Dacă simți nevoia poți adăuga pe de-asupra un cardigan sau un pulover supradimensionat pentru un look relaxat și confortabil.

Alege modelele de topuri scurte preferate

Ceea ce au în comun toate topurile scurte este evident lungimea, dar restul elementelor precum decolteul sau forma mânecilor variază. Sunt disponibile modele de topuri scurte femei fără mâneci, cu mânecă lungă sau scurtă, cu decolteu rotund, în v sau la baza gâtului. Toate acestea arată foarte bine în ținute urbane, inspirate din moda străzii iar în sprijinul tău vin cei de la Atlantica și BodoSport care îți propun cele mai noi și mai calitative modele de topuri scurte. Ca și sursă de inspirație îți recomandăm rubricile noastre featured și ce să porți care se află doar la un click distanță și care te vor ajuta cu sfaturi și idei de styling.