Afișez 1 - 60 din 2860 de rezultate

TRICOURI

Tricourile sunt piese de bază în garderoba oricărei persoane, chiar și a celor care preferă să se îmbrace mai elegant. Fiind super comode și versatile, tricourile își găsesc locul în orice ținută comodă.

Dacă e să construim o bază pentru garderoba noastră vom avea nevoie de cel puțin două tricouri în nuanțe clasice precum alb și negru. Acestea pot fi incorporate în ținute casual de zi cu zi sau unele mai interesante pentru ieșit în oraș.

Cum le alegem

Tricouri găsim peste tot, însă e important să alegem produsul potrivit pentru stilul și silueta noastră. Regula generală este ca orice tricou să aibă lejeritatea necesară pentru a nu părea pre mic. Dacă aveți umerii înguști și nu găsiți mărimea potrivită, atunci optați pentru un croi fără cusătură sus la mânecă.

Tricourile mulate arată bine doar pe o siluetă perfectă, în alte circumstanțe pot doar dezavantaja și mai mult. Astfel mărimea trebuie să fie potrivită pentru persoana care îl poartă. Culorile pot avantaja sau dezavantaja. Cele deschise sunt mai pretențioase și pot amplifica optic orice kilogram în plus. Cele închise la culoare sunt mai ușor de purtat fiind și mai blânde pe partea estetică când vine vorba de silueta purtătorului. Tricourile cu decolteu en-coure sunt încă populare, dar în cazul bărbaților adâncimea acestora trebuie aleasă cu mare grijă pentru a evita crearea unei imagini kitchioase.

Evitați tricourile cu foarte multe aplicații. Mai ales dacă vreți să le purtați în mai multe ocazii. Cele simple, eventual cu un scris sau un imprimeu neutru, sunt cele mai cool. Tricourile de bumbac sunt cele mai bune însă și cele din vâscoză sunt la mare căutare datorită materialului fin care se simte plăcut pe piele.

Cum le purtăm

Tricourile merg purtate în ținute casual și smart casual. Chiar dacă unele persoane evită această combinație, un tricou ales corect arată foarte bine și cu o pereche de pantaloni chino și un sacou casual.

Varianta clasică este cea formată din blugi, tricou și o jachetă de piele, ținută care probabil nu se va demoda niciodată. Astfel trebuie să aveți cel puțin un tricou în dulap care vă scoate din impas la nevoie.