Afișez 1 - 60 din 442 de rezultate

Vrei să îţi achiziţionezi o pereche de bocanci dama piele, însă nu ştii exact cum să îi porţi?

Ei bine, afla că aceştia sunt foarte versatili. Se pot purta atât la ţinute de zi, cât şi la birou de casual friday, sau la ţinute cu o notă elegantă!

În materie de încălţăminte, pe perioada iernii, o pereche de bocanci dama piele este exact ceea ce ai nevoie. Aceştia sunt extrem de confortabili şi pot face faţă cu brio condiţiilor aprige ale vremii.

bocanci-dama-piele

Modele de bocanci piele dama

Intodeauna atunci când îţi alegi nişte accesorii sau piese vestimentare trebuie să ţii cont de stilul personal. Acest lucru este valabil şi în cazul unor bocanci dama piele.

Aceştia trebuie să fie simpli, în nuanţe precum negru, maro, bej, camel dacă eşti mai degrabă adepta stilului clasic, sau poţi miza pe nuanţe mai vibrante, precum roşu sau verde, dacă preferi stilul mai extravagant, care să te scoată în evidenţă.

Îl ultima vreme am văzut în feedurile de Instagram purtându-se foarte mult bocanci Dr Martens. Aceştia sunt super calitativi şi au o rezistenţă foarte mare în timp, ceea ce îi face perfecţi pentru oricine. În plus modelele sunt superbe, putând să transforme foarte uşor şi o ţinută de iarnă banală.

Ţinuta de zi cu bocanci damă piele

Ziua, poarta bocancii alături de blugi şi un hoodie pufos sau un palton casual. Completează ansamblul cu o geantă Furla sau un rucsac din piele.

Ţinuta de seară cu bocanci damă piele

Seara, poţi purta dinste bocanci cu aplicaţii din paiete, alături de o fusta tulle şi un bodysuit negru simplu. Adăugă acestei ţinute o pereche de cercei statament sau nişte brăţări din piele!

Bocanci dama piele – preţuri avantajoase

Îţi punem la dispoziţie o colecţie vastă de bocanci dama piele la cele mai avantajoase preţuri. Deşi pielea este un material mai scump, aici vei găsi o mulţime de reduceri care îţi vor fi pe plac.

Ţine cont şi de faptul că atunci când îţi alegi încălţămintea de iarnă, vrei ca aceasta să reziste în timp şi să nu fie nevoie să o schimbi în fiecare sezon. Nişte bocanci din piele sunt perfecţi în acest sens , deoarece sunt extrem de rezistenţi, precum şi versatili – ideali pentru o mulţime de ocazii.

Spor la cumpărături!