Afișez 1 - 60 din 951 de rezultate

Odată cu sosirea sezonului rece, începem incet-incet să readucem în garderoba noastră piesele potrivite pentru zile ploioase şi reci. În cazul acesta, una dintre piesele esenţiale pentru orice femeie este o pereche de botine dama piele.

După cum bine ştim, nişte botine dama piele sunt printre cele mai căutate perechi de încălţări în sezonul rece, deoarace sunt rezistente şi se potrivesc foarte bine pentru o mulţime de tine şi ocazii.

Botine damă piele în tendințe la preţuri accesibile

De obicei, încălţămintea din piele este foarte rezistentă, făcând faţă cu brio condiţiilor meteo nefavorabile, precum ploaie, ninsoare, bruma, aşa că dacă optezi pentru nişte botine piele, nu trebuie să îţi faci griji că se vor deteriora.

Desigur, în timp orice material se deteriorează, însă acestea reprezintă o variantă mult mai calitativa, comparativ cu pielea sintetică.

În ceea ce priveşte preţul, chiar dacă nişte botine piele nu sunt extrem de ieftine, se merită investiţia, deoarece vor rezista mult mai mult în timp. Acestea au, de obicei preţuri accesibile, iar în funcţie de model, puteţi găsi botine perfecte pentru toate gusturile.

Cum port acest tip de încălţăminte?

Nu există nimic mai versatil decât o pereche de botine.

Acestea se pot purta atât în ţinutele casual, împreună cu blugi rupti, în ţinute de birou şi chiar şi în ţinute elegante, cu niste rochii sacou, de exemplu. Dacă pentru ţinutele de zi, este recomandat să mizezi pentru nişte botine dama piele cu platforma sau toc gros şi mai comode, pentru cele de seară poţi alege cu uşurinţă botine cu toc înalt.

Aruncă o privire şi peste colecţia noastră vastă de botine din piele. Cu siguranţă vei reuşi să găseşti ceva pe gustul tău!