Afișez 1 - 60 din 568 de rezultate

-30%

Botine cu platforma pentru ținute de toamnă foarte cool

Botinele cu platformă au revenit în modă. Dacă prin anii 2000 erau foarte în vogă mai ales printre vedete, acum au revenit și mai puternic.

Botine cu platformă și toc gros sau platformă dreaptă, acestea se potrivesc de minune ținutelor casual pe perioada de toamnă sau iarnă.

Cum alegem botine cu platforma

Este important să țineți cont de sănătate și să alegeți încălțăminte comodă, calitativă care să nu vă pună în pericol în vreun fel. Astfel, dacă nu sunteți obișnuite să mergeți des pe tocuri, poate este mai indicat să optați pentru o talpă groasă tip platformă, dar care este ușoară și comodă.

Dacă căutați platforme damă, sigur veți vedea foarte multe produse în stiluri diferite. Practic cam oricine își poate găsi ceva ceva pe gustul lor care să se alinieze și cu un buget chiar și restrâns. Firme precum Zee Lane oferă multe variante super frumoase, la prețuri accesibile.

Colecțiile 2020 de platforme damă au prins foarte bine în rândul doamnelor și domnișoarelor deopotrivă. Modele ușor de asortat și la ținute ceva mai nonconformiste.