-15%
-15%
-55%
-48%
-51%
-38%
-44%
-44%
-43%
-43%
-40%
-43%
-40%
-43%
-29%
-32%
-32%
-32%
-54%
-55%

CIZME ÎNALTE

O perioadă destul de scurtă de timp nu am mai văzut pe podium cizme înalte, însă acum au revenit în forță. Din piele naturală, imitație de piele întoarsă, denim, dantelă sau chiar plasă cu șireturi, cizmele înalte se găsesc în multiple variante care mai de care mai interesante potrivite tuturor gusturilor. În general, dacă cizmele înalte nu sunt foarte practice, astfel e bine de ales un model classic, de calitate care se potrivește la mai multe variante de ținute.

Tipuri de cizme înalte

Acestea pot fi elegante, cu toc subțire și înalt, făcute din piele natural sau piele întoarsă foarte fină, sau casual cu toc mic și gros sau fără toc, făcute din imitație de piele, denim, material textile sau chiar piele naturală în cazul produselor de foarte bună calitate. Culorile clasice se demodează cel mai rar, așa că e bine sa optăm pentru variante pe negru, bej, gri, sau maro.

Cum le alegem

Acest tip de cizme arată bine pe orice tip de siluetă dacă alegerea este făcută în mod corect.

Dacă optăm pentru modelul foarte înalt, este important sa probăm mai multe lungimi pentru a vedea care ne avantajează mai mult forma piciorului. Este bine ca acestea să treacă de genunchi, nu să se termine fix unde este piciorul mai gros deoarece va crea iluzia de picior gros chiar dacă în realitate nu este chiar așa. Culorile închise avantajează cel mai mult deoarece subțiază, la fel și textură mată în detrimentul celei lucioase. E foarte important ca acestea să fie comode, nu prea strâmte, ca atunci când ne așezăm, să o putem face în mod comod.

Cum purtăm cizmele înalte

Cizme înalte putem purta cu aproape orice. Arată foarte bine cu o rochie cu volane, de influență hippie și o pălărie fedora. Geanta de umăr nu trebuie să lipsească mai ales dacă are și franjuri decorative.

O pereche de cizme din piele întoarsă în culoarea sezonului arată excelent cu o șinută simplă. Fie că e vorba de o rochie alba, bej sau neagră, sau o pereche de blugi super skinny și un tricou amuzant, mizează pe simplitate când alegi să porți o astfel de pereche de cizme.