Afișez 1 - 60 din 161 de rezultate

-8%
-34%
-29%
-45%

CIZME PESTE GENUNCHI

Cizmele peste genunchi sunt un trend care a escaladat foarte rapid toate podiumurile de modă, orice ținută de zi sau de seară, ajungând chiar printre preferatele vedetelor internaționale.

Picioare mai lungi cu cizme peste genunchi

În comparație cu o pereche de cizme clasice, cizmele lungi au în mare aceleași caracteristici, dar diferă la un anumit aspect: nu se opresc în zona pulpei sau dedesubtul genunchiului, ci urcă până de-asupra de acesta, creând un efect impresionant de alungire al picioarelor. Defapt, aceasta este și cea mai mare calitate a lor, faptul că îți lungesc optic picioarele, făcându-le să pară mai lungi și mai subțiri, ceea ce își dorește orice femeie dealtfel.

Poartă cizme peste genunchi cu fuste mini

O combinație foarte sexi și îndrăzneață este aceea dintre o fustă mini și o pereche de cizme peste genunchi. Distanța dintre cizmă și tivul fustei vor dezvălui puțin din zona picioarelor, fapt care te va face mai atrăgătoare și mai feminină. Dacă nu ești adepta fustelor, o pereche de blugi skinny băgați în cizme funcționează la fel de bine, iar pentru partea de sus poți opta de la bluze cu volanecămăși din denim și topuri cu peplum până la pulovere tricotate și pulovere cu umerii goi.

Poartă cizme lungi în ținute de zi și de seară

Ceea ce face o pereche de cizme peste genunchi atât de versatilă este faptul că poate fi purtată atât în ținute de zi cât și în ținute de seară. În funcție de restul elementelor pe care le mixezi, o pereche de cizme într-un stil mai casual sau mai glam vor fi punctul central al ținutelor tale. Orientează-te spre un model calitativ din piele sau piele întoarsă dintre propunerile celor de la MineliBoutique sau Nissa iar succesul ținutei tale va fi garantat. Rubricile noastre featured și ce să porți îți pun la dispoziție nu doar informații suplimentare ci și imagini din care îți poți inspira cele mai reușite ținute alături de cizme lungi.