-25%
159.00 lei 119.00 lei
-30%
69.00 lei 48.00 lei

BALERINI

După un sezon rece și cu temperaturi scăzute, este o adevărată bucurie când vine primăvara și schimbăm atât hainele din garderobă cu unele mai subțiri cât și încălțămintea.

Alege să fii feminină purtând balerini

Ori de câte ori îți dorești să faci o schimbare în stilul tău obișnuit, încearcă să introduci piese simple, dar de efect, care îți vor schimba ținuta cu totul. O pereche de balerini va aduce o tușă feminină și gingașă oricărei ținute și o va transforma instant. După cum le spune și numele, aceștia sunt inspirați din modelul de încălțăminte al balerinelor și îți vor oferi și ție un aer delicat și grațios.

Asorteză balerinii cu accesoriile potrivite

O ținută corectă și completă pornește de la piesele de bază și se termină cu accesoriile care sunt cireașa de pe tort. O pereche de balerini asortată cu o geantă de umăr sau cu una din piele va fii mai bine pusă în valoare, iar dacă urmărești să aibă aceeași nuanță lucrul acesta va spune despre tine că ai stil. În funcție de ținută, de sezon și de eveniment poți adăuga o pereche de ochelari de soareo curea împletită sau o pălărie de vară.

Ce model de balerini ți se potrivește

De la stilul clasic de balerini cu talpă joasă și bot rotund, industria s-a dezvoltat și modelele de balerini au început să se diversifice și să varieze. De la negru la nuanțe de roșu sau albastru, cu bot rotund sau ascuțit, o pereche de balerini din pieleeste un must-have în garderoba oricărei femei. Dacă dorești să îi integrezi în ținute mai clasice, orientează-te după modele simple, într-o singură culoare, cu bot rotund. Pentru cele mai îndrăznețe, recomandăm un tip de balerini cu vârful ascuțit și cu imprimeuri vesele sau într-o culoare îndrăzneață. La Flavia Passini și Next găsești balerini pentru toate gusturile, stilurile și chiar pentru orice buget. Ca sursă de inspirație pentru ținutele tale îți recomandăm rubricile featured și ce să porți unde vei găsi și mai multe idei și informații.