-35%
-20%
Livrare gratuita
-20%
Livrare gratuita

PANTOFI OXFORD

Pantofii oxford sunt cireașa de pe tort din orice garderobă, fie ea a unei femei sau a unui bărbat. Sunt ideali pentru acele momente în care dorești să aduci un aer britanic asupra ținutelor tale.

Caracteristicile pantofilor oxford

Poate că această denumire nu îți este familiară, însă cu siguranță i-ai văzut purtați pe stradă sau pe rafturile magazinelor. Pantofii oxford sunt caracterizați în mod special de acel model dantelat care îi decorează atât pe partea din față cât și pe laterale și sunt prevăzuți cu șireturi clasice. În ceea ce privește forma lor, aceștia sunt joși, fără toc, cu vârful rotunjit și confecționați din materiale calitative, de cele mai multe ori din piele, cu îmbinări și cusături bine realizate.

Asortează pantofii oxford cu trenciuri

Dacă vrei să imiți un outfit englezesc îți recomandăm să te orientezi spre piese precum trenciuricămăși cu mânecă lungăpulovere din cașmir și pantaloni chino. Din doar patru piese poți realiza un look sută la sută autentic, iar tușa finală va fii, bineînțeles, o pereche de pantofi oxford. Pentru femei funcționează la fel de bine aceeași combinație, dar poți înlocui pantalonii cu o fustă plisată dacă îți dorești un look mai romantic și care să îți poarte tușa personală.

Exprimă-ți stilul purtând pantofi oxford

Hainele pe care le purtăm comunică foarte multe lucruri despre noi, de aceea este important să știm ce ne reprezintă și care ne este stilul pentru a putea transmite un mesaj corect. Pantofii oxford din piele sau piele întoarsă pot aduce o notă luxoasă și sofisticată look-ului tău și sunt ideali chiar și pentru zilele ploioase și mohorâte. Aceștia pot fi purtați pe tot parcursul anului, iar dacă alegi o culoare clasică precum negru sau maro, îi poți integra într-o mulțime de outfituri. Te invităm să consulți rubricile noastre featured și ce să porți pentru un mic ajutor în materie de asortare a unei asemenea perechi de pantofi.