Afișez 1 - 60 din 185 de rezultate

Adidași cu platformă pentru doamne îndrăznețe

Adidașii cu platformă sunt foarte cool, însă nu se potrivesc chiar oricui. Este important să alegeți modele comode mai ales dacă veți merg mult pe jos. Chiar și o platformă mică poate fi extrem de incomodă, din acest motiv este de preferat să se opteze pentru pantofi de calitate.

Tipuri de adidași cu platformă

Adidașii cu platformă pot fi de mai multe tipuri. Adidasși din piele naturală, adidași din pânză sau adidași din piele ecologică. Toate variantele pot fi la fel de calitative sau durabile, e o chestiune de gust.

Talpa poate fi o platformă dreaptă, nu foarte înaltă sau poate fi tip ortopedică, adică mai joasă în față și mai înaltă la călcâi.

Adidașii pot fi joși, adică până la gleznă sau înalți, peste gelznă sau chair mai sus. Picioarele par mai lungi și mai subțiri dacă încălțamintea pune în evidență glzena, adică sunt fix sub.

Cele mai căutate modele de adidași cu platformă

Cele mai căutate modele sunt semnate de branduri celebre. Converse Chuck Taylor All Stars Lift Ox, Puma Cali ca variantă cu talpă mai joasă, Puma Fenty cu platformele înalte dar foarte ușoare, sau modelele Isabel AMrant cu talpă ortopedică. Prețurile diferă mult de la brand la brand, dar fiind vorba de niște adidași mai deosebiți, este important să nu vă răniți.