Afișez 1 - 60 din 62 de rezultate

-30%
91.69 lei

Orice femeie iubeşte să se simtă foarte confortabil în căminul propriu. Acesta este şi motivul pentru care hainele şi accesoriile de casă sunt atât de importante. De cele mai multe ori atunci când stăm pe acasă purtam haine comode, treninguri, pijamale, colanţi şi un tricou drăguţ – sau alte asemenea combinaţii care ne fac să ne simţim minunat – chiar şi pijamale mai glam, din mătase, sau ţinute mai fancy, dacă acestea ne fac să ne simţim bine. Însă indiferent de ţinută, o pereche de papuci de casa este esenţială.

De ce trebuie să port papuci de casa?

Răspunsul este simplu: pentru că este confortabil, ţin cald la picioare, iar modelele extrem de drăguţe existente pe piaţa ne fac să ne dorim cât mai multe perechi.

O pereche de papuci de casa dama este ideală, mai ales dacă în general îţi este frig la picioare sau atunci când faci duş.

În plus, dacă ai copii, aceştia pot fi chiar foarte utili, deoarece te pot feri de diverse incidente, cum ar fi să calci pe o piesă de lego şi să te răneşti – ştim cât de mult iubesc copiii să se joace cu lego.

Modele de papuci de casa

Poţi opta pentru papuci de casa dama din spumă care sunt deopotrivă potriviţi să fie purtaţi şi în curte, sau poţi opta pentru papuci de casă pufoşi, doar pentru interiorul locuinţei.

Modelele sunt atât de variate, încât cu siguranţă vei găsi ceva care să îţi placă. Recomandăm chiar pentru întreaga familie, deoarece papucii fac parte din lista accesoriilor must-have pentru toată lumea!