Afișez 1 - 60 din 505 rezultate

-25%
-42%
59.90 lei
-36%
-11%
-31%
-15%
-21%
-51%
129.90 lei
-60%
-11%
-21%
354.90 lei

SABOŢI

Saboții sunt unele dintre cele mai confortabile și populare trenduri în materie de încălțăminte pentru femei, dar au început să se extindă și în zona de interes a bărbaților.

Folosește saboții în avantajul tău

Saboții sunt acel model de încălțăminte care este cel mai ușor de încălțat deoarece nu are șireturi sau fermoare care te pot jena sau incomoda. Seamănă foarte mult cu o pereche de șlapi dar diferența majoră constă în faptul că au partea din față închisă. Poți apela la un asemenea model ori de câte ori ești pe grabă, nu ai pedichiura făcută sau pur și simplu îți dorești ceva comod și cu stil.

Poartă saboți alături de pantaloni trei sferturi

Poți alcătui ținute foarte moderne folosindu-te de doar câteva piese dintre care cea de rezistență va fii, fără îndoială, perechea de saboți. Asortează-i cu o pereche de pantaloni trei sferturi, cu o cămașă cu dungi și o geantă din piele și astfel ai obținut un look modern, minimalist dar stylish. Dacă vremea este nefavorabilă, adaugă pe de-asupra o jachetă de toamnă pentru un outfit complet și echilibrat.

Alege să porți o pereche de saboți deosebită

De la clasica piele sau piele întoarsă la modele brodate sau cu diferite aplicații metalice, saboții sunt piese de colecție în orice garderobă deoarece îți oferă un aer elegant dar casual, relaxat dar totuși sofisticat. Urmărește online ofertele celor de la ALDO și Mineli și află care sunt ultimele noutăți în materie de saboți. Dacă ai suficientă răbdare s-ar putea să îi prinzi la reducere și astfel să faci o afacere pe cinste. De asemenea, te invităm să consulți rubricile featured și ce să porți pentru idei și imagini cu ținute compuse în jurul unei perechi de saboți. Lasă-te inspirată de propunerile noastre și încearcă să alcătuiești propriile outfituri care să te reprezinte.