Afișez 1 - 60 din 200 de rezultate

-31%
-40%

Dacă tot a venit vara, trebuie să trecem la încălţăminte din ce în ce mai comodă, aerisită, pentru a lăsa pielea piciorului să respire. În acest context, slapii sunt cei care nu trebuie să ne lipsească din garderoba.

Slapi damă pentru ţinute de oraş

Există mai multe modele de slapi dama pe piaţă, iar acum cu siguranţă nu vorbim despre aceia din spumă sau în stil Crocs. Pentru oraş, trebuie să alegi slapi dama mai chic, adică finuţi, realizaţi din materiale de calitate, cum este pielea şi cu diverse modele, colorate sau cu imprimeuri.

Poţi alege slapi cu puf dacă iubeşti ţinutele mai extravagante şi dacă îţi place să atragi toate privirile asupra ta. Poţi alege slapi cu talpa mai înaltă, şi în nuanţe super vibrante, precum: portocaliu, fucsia, turcoaz, ideali pentru ţinutele de vară.

Există o mulţime de modele de slapi dama ieftini de oraş, trebuie doar să îi găseşti pe cei mai potriviţi pentru tine. Este recomandat să alegi cele mai confortabile încălţări, pentru a te simţi bine cât e ziua de lungă.

Ţine cont de faptul că dacă poţi purta nişte slapi mai chic la plimbare, chiar şi la o întâlnire, la festival, sau într-o mulţime de circumstanţe, pentru ţinutele de birou aceştia nu sunt potriviţi. Poate doar în cazul în care ai Casual Friday şi te poţi îmbrăca în ţinute super comode, fără să ţină nimeni cont de dress code.

Slapi de casă

Cu toţii avem nevoie de nişte slapi de casă super confortabili. Poţi alege modele de spumă, care sunt extrem de uşoare, iar dacă stai la curte, papuceii în stil Crocs sunt ideali. Iar dacă pui accent pe brand şi pe o calitate super înaltă a slapilor de casă, poţi alege slapi Adidas sau slapi Nike.

Alege din varietatea de modele de pe site! Ai o mulţime de opţiuni: de la slapi damă super chic, cu aplicaţii glam pentru ţinute stilate, casual, până la slapi de casă super confortabili. Cu siguranţă cea mai potrivită pereche pentru sezonul de vară.