Afișez 1 - 60 din 918 rezultate

Sandale elegante pentru apariții chic

Sandalele fac parte din categoria accesoriilor de nelipsit din garderoba feminină. În sezonul de primavară-vară acestea pot transforma cu succes orice ţinută.

Cum alegem cu succes sandale elegante

Atunci când facem orice alegere este important să ţinem cont de preferinţele personale. Chiar şi atunci când optam pentru nişte sandale dama elegante. Chiar dacă anumite modele sunt în vogă, trebuie să alegi ce este confortabil şi frumos pentru tine.

Cea mai simplă recomandare este să optezi pentru sandale elegante cu model clasic. Poţi alege modele în stil minimalist în nuanţe precum: negri, alb, gri, bej, cappuccino – care se vor asorta la majoritatea ţinutelor.

Cea mai bună opţiune de sandale elegante de seara este alegerea unei perechi negre sau nude care să meargă la orice combinaţie vestimentară cu accente glam.

Ca sandale elegante de seară nu este esenţial să optezi pentru modele cu toc foarte înalt şi subţire. Dimpotrivă, chiar şi modelele cu toc gros şi mediu se pot încadra. Este important ca acestea să aibă diverse aplicaţii care să dea o notă rafinată oricărei ţinute. Astfel, poţi miza pe modele cu aplicaţii aurii, argintii, paiete, perle, pene şi multe alte asemenea ornamente.

Sandalele aurii şi argintii sunt ideale pentru ţinutele de seară. Se pot asorta la rochii tip sacou, la salopete elegante sau la diverse outfituri sofisticate. În plus, perechea potrivită îţi va da o alură feminină şi încredere în tine, făcându-te să te simţi minunat!

Sandale damă elegante

Alege întotdeauna sandalele realizate dintr-un material de calitate. De obicei, încălţămintea trebuie să fie perfectă pentru un look minunat, dar în acelaşi timp trebuie să fie şi foarte confortabilă. O pereche de sandale de calitate va rezista mult mai mult în timp. Chiar dacă vei scoate mai mulţi bani din buzunar îţi vei da seama că s-a meritat investiţia.

Un look echilibrat cu sandale înalte

Pentru a obţine un look simplu dar elegant, trebuie să ţii cont să combini elementele într-un anumit fel.

Sandalele reprezintă acel accesoriu versatil care poate fi purtat cu succes atât la ţinute de birou, cât şi la ţinute de seară. Se pot asorta la fuste, rochii, pantaloni – ţine cont de tipul ocaziei şi construieşte-ţi ţinuta în jurul lui.

În colecţia noastră vei găsi modele de sandale elegante de calitate pentru toate preferinţele şi ocaziile.

Alege modelul potrivit nevoilor şi stilului tău!