Afișez 1 - 60 din 550 de rezultate

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

Odată cu venirea verii, picioarele noastre au parte de un adevărat răsfăț în momentul în care trecem de la cizme și adidași la o pereche elegantă de sandale  dama piele .

Unde purtăm sandalele piele dama 

Acest tip de încălțăminte este foarte versatil deoarece funcționează într-o mulțime de combinații, atât pentru zi cât și pentru seară.

De la locul de muncă, la o întâlnire de afaceri, până la o ieșire romantică sau o masă de prânz cu prietenele, so pereche de sandale dama piele sunt expresia feminității și stiluli.

Nimic nu poate defini mai bine o femeie puternică din punct de vedere al accesoriilor decât o pereche de sandale din materiale calitative și cu o formă iconică.

Cum le asortăm

Asortarea sandalelor din piele nu este nici pe departe complicată; ai nevoie de puțină imaginație, câteva piese cu care să te joci și bun-gust.

Cea mai simplă alăturare pe care o poți face este între niște sandale din piele și o rochie midi, despre care știi că nu te va lăsa să dai greș. N

ici pantalonii nu sunt de neglijat, iar un model skinny sau tip morcov îți va subția picioarele și mai mult.

Evidențiază-ți silueta purtând sandale dama piele

Trebuie să știi că unul dintre cele mai mari atuuri pe care ți le oferă o asemenea pereche de încălțăminte este că îți pune silueta, formele, dar mai ales picioarele în valoare.

O pereche cu toc subțire te va face să pari mai slabă și evident, mai înaltă, ceea ce nu este de refuzat pentru nicio femeie.

Iti oferim o gamă variată de culori, de la negru și maro până la roz sau verde.

Pentru a întâmpina nevoile tale în ceea ce privește asortarea unor sandale dana piele , am pregătit în rubricile featured și ce să porți câteva articole care să te ajute în crearea unor ținute nemaipomenite.