-56%
-18%
-34%
-38%

SANDALE DIN PIELE

Odată cu venirea verii, picioarele noastre au parte de un adevărat răsfăț în momentul în care trecem de la cizme și adidași la o pereche elegantă de sandale din piele cu toc înalt.

Unde purtăm sandalele din piele cu toc înalt

Acest tip de încălțăminte este foarte versatil deoarece funcționează într-o mulțime de combinații, atât pentru zi cât și pentru seară. De la locul de muncă, la o întâlnire de afaceri, până la o ieșire romantică sau o masă de prânz cu prietenele, sandalele din piele cu toc înalt sunt expresia feminității și stilulu. Nimic nu poate defini mai bine o femeie puternică din punct de vedere al accesoriilor decât o pereche de sandale din materiale calitative și cu o formă iconică.

Cum le asortăm

Asortarea sandalelor din piele cu toc înalt nu este nici pe departe complicată; ai nevoie de puțină imaginație, câteva piese cu care să te joci și bun-gust. Cea mai simplă alăturare pe care o poți face este între niște sandale din piele și o rochie midi, despre care știi că nu te va lăsa să dai greș. Nici pantalonii nu sunt de neglijat, iar un model skinny sau tip morcov îți va subția picioarele și mai mult.

Evidențiază-ți silueta purtând sandale din piele cu toc înalt

Trebuie să știi că unul dintre cele mai mari atuuri pe care ți le oferă o asemenea pereche de încălțăminte este că îți pune silueta, formele, dar mai ales picioarele în valoare. Un toc subțire te va face să pari mai slabă și evident, mai înaltă, ceea ce nu este de refuzat pentru nicio femeie. ModletRelease sau ZeeLane vin cu propuneri inedite pentru acest sezon, foarte calitative și confortabile, într-o gamă variată de culori, de la negru și maro până la roz sau verde. Pentru a întâmpina nevoile tale în ceea ce privește asortarea sandalelor din piele cu toc înalt, am pregătit în rubricile featured și ce să porți câteva articole care să te ajute în crearea unor ținute nemaipomenite.