Poartă rochii boho cu stil!

Ai un stil de viaţă mai libertin, iubeşti hainele comode, însă în acelaşi timp vrei să afişezi nişte ţinute inedite de fiecare dată? Atunci stilul boho este cel care ţi se potriveşte de minune!

Moda boho este cea care te va ajuta să îţi exprimi stilul de viaţă boem. Stilul boho a fost în mare vogă în anii 60 şi la începutul anilor 70, însă a renăscut în ultimii ani, în frunte cu  vedete precum Sienna Miller sau Kate Moss. Acestea au îmbrăţişat look-ul natural, adăugând o notă personală şi un plus de glitz & glam pentru apariţii cu adevărat boeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bohemian Wedding Dresses (@daughtersofsimone) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Kidd (@jamienkidd) on

Stilul boho se caracterizează prin rochii şi fuste lungi, vaporoase simple sau cu imprimeuri impresionante, prin bluze, tunici, pantaloni cu motive etnice şi ciucuri, bijuterii din lemn, piese vestimentare brodate sau cu franjuri, mărgele. De obicei ţinutele boho sunt mai colorate, însă şi cele simple pot ieşi uşor în evidenţă, dacă alegi cum trebuie accesoriile potrivite.

Cum porţi rochii boho cu stil

Rochia este una dintre cele mai feminine piese vestimentare, care poate aduce orice ţinută la un alt nivel. De obicei, rochiile boho sunt ideale pentru ţinutele de zi, însă cu puţină inspiraţie şi cu accesoriile potrivite le vei putea include şi în look-uri mai glam.

Pentru fiecare femeie există rochia perfectă. Tu poţi alege, în funcţie de stilul personal, rochii boho lungi, în nuanţe nude, cu ciucuri, volane sau aplicaţii din dantelă, sau poţi miza pe modele scurte cu imprimeuri opulente, ultra-colorate şi vesele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F r e d r i k a A k a n d e r (@fakander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F r e d r i k a A k a n d e r (@fakander) on

Pentru ţinute de seară, îţi recomandăm să alegi rochii boho cu ciucuri sau cu transparente seducătoare, pe care să le asortezi cu bijuterii aurii, opulente şi botine cu toc înalt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Kidd (@jamienkidd) on

Nouă ne plac la nebunie ţinutele boho alcătuite din rochii în nuanţe de alb curat, alb-fildes, bej, cappuccino, asortate cu botine până la gleznă, la fel în nuanţe nude. Bijuteriile alese sunt foarte importante, deoarece vor reuşi să dea o notă de originalitate întregului ansamblu vestimentar. Că alte accesorii, poţi miza pe genţi cu ciucuri, bentiţe, coroniţe cu flori pentru apariţii ultra-feminine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Wells (@iamlaurawells) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S P E L L (@spell) on


Am selectat pentru tine câteva modele de rochii care s-ar încadra de minune în stilul boho! Aruncă o privire peste colecţia noastră şi nu vei fi dezamăgită!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *