Poşeta plic

Cel mai potrivit accesoriu pentru orice tip de ţinută

Vara este sezonul petrecerilor pe timpul zilei, nunţilor, botezurilor şi petrecerilor nocturne. Aşa că fiecare femeie ştie că pentru asemenea evenimente are nevoie de un look drăguț, dar confortabil. Și nu există altă modalitate de a îţi transforma ţinuta de vară dacă nu cu ajutorul unei poşete plic.

Trebuie să fim de acord: poşeta plic este accesoriul perfect pentru completarea unei ţinute de vară, având în vedere că este extrem de versatilă, iar pe piață întâlnim o mulțime de modele care satisfac chiar si cele mai exigente gusturi.

Iată ce poţi să alegi în funcţie de preferinţe

Poşetele plic vin într-o varietate de forme și dimensiuni – unele sunt suficient de mari pentru a îţi lua cu tine doar permisul de conducere, cărţile de credit și un ruj, în timp ce altele sunt suficient de mari pentru a îţi lua cu tine toate lucrurile esenţiale. Sincer, dimensiunea nu contează! Însă ţine cont să incluzi poşeta plic potrivită în ţinuta potrivită. De obicei, poşetele plic de dimensiuni mici vor avea o notă mai rafinată decât cele mai mari.

Noi îţi recomandăm să mergi pe un design simplu, în nuanţe precum negru sau bej.

Poţi alege, de asemenea, o poşetă plic cu un imprimeu interesant şi cu aplicaţii, precum mărgelele, în cazul în care ţinuta ta este prea simplă.

Nu strică să ai ambele modele în garderobă – poşeta plic neagră sau bej se va potrivi la aproape toate piesele de îmbrăcăminte, pe când cea cu mărgele se potriveşte de minune la ţinutele simple.

Idee de ţinută: Dacă este bine aleasă, o poşetă plic îţi poate sublinia cu succes feminitatea. Poţi să mergi pe un look monocrom; negru / alb / nude(un deux piece) şi să adaugi o poşetă plic cu imprimeu de leopard.

Aproape orice merge purtat cu o asemenea poşetă: de la ţinute cu blugi şi bluze cu volane până la tot felul de rochii şi fuste. Pur și simplu trebuie să găseşti stilul care ţi se potriveşte cel mai bine şi să ţii cont de formalitatea evenimentului la care participi.

De exemplu, în această vară, printurile florale sunt atât de cool. În acest caz, o poşetă plic cu imprimeu floral poate fi opțiunea perfectă atât pentru o ţinută de zi cât şi pentru una de seară.

Cu siguranţă ai deja o asemenea poşetă în arsenalul tău de genţi, având în vedere cât de populare sunt. Spune-ne: care este modalitatea ta favorită de a o purta?

One thought on “Poşeta plic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *