Posterior sexy și talie de viespe la tine acasă!

Chiar dacă stăm acasă în această perioadă, nu este cazul să ne neglijăm. Trebuie să fim în continuare atente la alimentaţia pe care o avem şi trebuie să facem exerciţii fizice în mod regulat.

Este foarte important ca în această perioadă să nu începem diete drastice, care să ne slăbească sistemul imunitar, ci mai degrabă să încercăm să ne facem un plan alimentar echilibrat, care chiar dacă include şi ciocolată sau alte plăceri vinovate, să avem şi destule legume şi fructe pe lângă.

Cum ar trebui să arate un meniu echilibrat

Variante pentru micul dejun

Variante pentru prânz

Variante pentru cină

Gustări sănătoase

Exerciții fizice de făcut acasă

Este, de asemenea esenţial să facem mişcare. Dacă până acum mergeam mai mult pe jos, mergeam la sală şi aveam mai multă activitate fizică, statul în casa ne limitează opţiunile.

Partea bună este că poţi face sport şi acasă fără echipament. Iar dacă ai o saltea pe care să faci exerciţiile, gantere şi poate nişte benzi pentru pilattes, cu atât mai bine. Dacă nu, poţi improviza.

|

Îţi prezentăm câteva exerciţii pe care le poţi face acasă, în funcţie de zonele pe care vrei să le targetezi, cum ar fi: abdomen, picioare, fund, braţe.

Exerciții pentru abdomen

Toate femeile îşi doresc un abdomen bine definit. Perseverenţa, un plan alimentar echilibrat şi câteva exerciţii realizate în mod regulat, te poate ajuta să îţi tonifici abdomenul.

Iată ce exerciţii poţi face acasă fără niciun echipament:

|

Exerciții pentru posterior sexy și picioare tonifiate

De asemenea, un fund bombat pare să fie visul tuturor femeilor. Normal, silueta clepsidră este cea mai apreciată – talie mică, fund bombat, forme definite, însă nu toate ne putem bucura de acest privilegiu de la mama natură, aşa că trebuie să facem ceva efort pentru a obţine ce ne dorim.

Genoflexiunile sunt printre cele mai eficiente exerciţii pentru definirea posteriorului. De exemplu, dacă lucrezi de acasă, trebuie să îţi iei din când în când şi pauze. Aşa că decât să te chinui să faci în timpul antrenamentului sportiv 300 de genoflexiuni deodată, ce spui dacă în aceste pauze faci câte 50 sau 100 de genoflexiuni. Efortul depus nu va părea atât de mare, iar în timp vei avea rezultate satisfăcătoare.

Iată ce alte exerciţii pentru picioare şi posterior poţi face acasă! Acestea îţi vor fi de mare ajutor şi pentru reducerea celulitei şi fermitate.

|

Exerciții pentru brațe

Braţele sunt lăsate de cele mai multe ori pe ultimul loc. Majoritatea femeilor se focusează pe exerciţii pentru abdomen şi posterior. Cu toate acestea, ar fi recomandat să incluzi şi câteva exerciţii pentru braţe. Cui nu îi place să aibă braţele tonifiate? În plus, piele braţelor poate devein flască în timp, aşa că trebuie acţionat şi asupra acestor muşchi.

Dacă nu ai gantere acasă, poţi face exerciţiile cu sticle de 2l umplute cu apă.

Iată ce exerciţii poţi face pentru definirea musculaturii braţelor:

|

Ţine cont de faptul că şi pentru realizarea exerciţiilor acasă, trebuie să ai un echipament corespunzător. O bustieră sport, nişte colanţi fitness şi nişte adidaşi comozi reprezintă cel mai potrivit echipament.

Nu uita să îţi prinzi părul pentru a nu te încurca în timpul exerciţiilor şi sa ai la îndemână o sticlă de apă pentru hidratare!

-40%
-30%
-52%
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Livrare gratuita
-46%
-19%
-18%
109.99 lei 89.99 lei
-45%
Livrare gratuita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *