Rochia cu sclipici – Piesa de care nu știai că ai nevoie în garderobă

-30%
279.00 lei
-20%
132.00 lei
-20%
132.00 lei
-20%
-20%
-20%
132.00 lei

De cele mai multe ori, atunci când vine vorba de un eveniment deosebit, precum o nuntă, un botez, o petrecere, orice femeie își dorește să iasă în evidență, iar în acest caz ținuta este elementul principal care poate pune orice femeie în ținuta reflectoarelor.

Și care este cea mai bună modalitate de a te simți super glam într-o seară deosebită dacă nu purtând o rochie cu sclipici?

Rochii cu sclipici – cele mai bune moduri de a le asorta

Știm că o rochie cu sclipici va atrage toate privirile, așadar va fi piesa principala a ținutei tale. Motiv pentru care nu ai nevoie de prea multe accesorii pentru a scoate ținuta din anonimat.

Pentru a merge la sigur, alege întotdeauna accesorii în nuanțe neutre. Niciodată nu vei da greș cu o geantă plic într-o nuanță de crem, o pereche de pantofi nude, niște cercei sau un lănțișor finuț.

Dacă optezi pentru o rochie lungă cu sclipici alege pantofi sau sandale cu toc în stil minimalist fără vreun model anume sau fără brizbrizuri. 

Dacă rochia cu sclipici este scurtă, ai nevoie de alte elemente vestimentare care să echilibreze întreaga ținută. Spre exemplu, poți alege niște pantofi stiletto și un sacou oversized pe care să îl porți peste rochie. În cazul în care rochia este simplă și nu are un model anume, poți alege chiar și niște cercei supradimensionați cu care să completezi ținuta.

O rochie midi cu sclipici se poate combina cu niște cercei lungi și, la fel, cu sandale simple sau pantofi stiletto simpli.

Dacă rochia aleasă este cu umerii goi sau cu spatele gol, poți alege un lănțișor finuț cu pietre Swarovski sau chiar și niște cercei lungi.

Pentru rochii cu sclipici cu un anumite model sau mai încărcate, care prezintă și alte artificii vestimentare, cel mai bine alege accesorii și bijuterii cât mai simple. Less is more, întotodeauna.

Acum că ai idee despre cum se poate asorta o rochie cu sclipici, aruncă o privire și peste colecția noastră de rochii. Cu siguranță vei putea găsi ceva pe gustul tău și vei reuși să atragi toate privirile la următorul eveniment glam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.