Rochii de blugi pentru ţinute atemporale

Rochia de blugi este o piesă vestimentară atemporala. De la sport la elegant şi de la office la urban, o rochie denim poate fi inclusă într-o mulţime de combinaţii vestimentare. În plus, se potriveşte de minune pentru toate sezoanele.

Rochii de blugi pentru ținute simple, cu un vibe cool

Una dintre cele mai la îndemână modalităţi de a purta rochia de blugi este pe post de cămaşa. Vei obţine un look cu o notă masculină, pe care poţi să îl transformi foarte uşor cu ajutorul unor accesorii care emană feminitate şi cu ajutorul unui ruj roşu foarte pigmentat.

Alege o rochie denim dreaptă, care să nu fie cambrată pe talie, pentru a o putea purta în mai multe feluri. Spre exemplu, pentru o ţinută de zi confortabilă poarta rochia ca atare, cu nişte încălţări confortabile. Pentru o ţinută de birou, adauga o curea în talie şi nişte pantofi Oxford, iar pentru o ţinută de seară, nişte pantofi cu toc înalt şi cercei supradimensionaţi se vor potrivi de minune.

Rochii de blugi pot fi varianta ideală pentru un concediu la mare, deoarece nu ocupă mult spaţiu în bagaj şi o poţi purta atât deasupra costumului de baie, într-o ţinută chic de seară sau la o plimbare pe malul mării.
Dacă eşti adepta ţinutelor boho, atunci poţi purta rochia din denim cu sandale ţesute cu in şi cu o geantă croşetată.

Culori populare

În ceea ce priveşte culorile potrivite pentru o rochie de blugi, acestea sunt diverse. Chiar dacă albastru este cea mai populară nuanţă, poţi miza cu mare încredere şi pe rochii blugi tonuri de negru, gri, crem sau alb.
De fapt, fiind o piesă vestimentară simplă, accesoriile sunt cele care contează foarte mult.

Concluzia

Pentru un look minimalist, asortează o rochie denim cu accesorii în nuanţe nude, în timp ce pentru un look extravagant, accesoriile în culori vibrante sunt cele care se potrivesc cel mai bine.

Dacă te-am convins câte de utilă este o rochie de blugi în garderoba feminină, aruncă o privire peste colecţia atent aleasă de editorii noştri. Vei găsi o gamă variată de rochii de blugi ieftine, care vor satisface chiar și cele mai sofisticate gusturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *