Rochii din voal – Colecția 2020!

Voalul este un material ultra-feminin, care ne trimite cu gândul la poveştile copilăriei cu prinţese. Şi ce femeie nu şi-ar dori să arate fabulos la un eveniment special din viaţa sa, cum ar fi, cununia civilă, nunta celei mai bune prietene, oportunitatea de a fi naşa sau o petrecere glam? Cu ajutorul unei rochii din voal se poate.

Rochii de seară lungi din voal pentru o apariţie de poveste

Cu ajutorul unei rochii de seară lungi din voal vei reuşi să întorci toate privirile la absolut orice eveniment. Culori precum: verde smarald, albastru, fucsia, roşu, magenta, galben, vor reuşi să te scoată din anonimat. Aşadar, dacă eşti o femeie îndrăzneaţă, optează pentru o rochie intens colorată. Ţine cont şi de faptul că o asemenea rochie trebuie să fie complimentată de nişte accesorii subtile, în nuanţe nude.

Dacă eşti genul de femeie romantică şi preferi ţinutele minimaliste, atunci nuanţele de roz prăfuit, crem, cappucino, alb, bleu ciel, sau nuanţe pale de piersică, ţi se vor potrivi de minune. Vei obţine un look rafinat, sofisticat, cu care vei întoarce multe capete.

De asemenea, poţi opta şi pentru rochii de seara lungi din voal cu tonuri în degrade, dacă vrei să faci senzaţie!

Accesorii pentru rochii din voal

Regula pe care trebuie să o respecţi de fiecare dată, indiferent de tipul de rochie purtată este următoarea: o rochie cu un model mai sofisticat, cu diverse aplicaţii din pene, perle, paiete sau în culori ţipătoare, trebuie să fie asortată cu accesorii finuţe, nu foarte mari. Pe de altă parte, o rochie de o fineţe aparte, în nuanţe subtile, poate fi asortată cu accesorii şi bijuterii opulente, însă nu este nimic greşit dacă nu eşti adepta accesoriilor care atrag atenţia şi optezi pentru cercei eleganți simpli și brățări fine.

Vei fii surprinsă să găseşti în colecţia noastă cele mai frumoase rochii din voal din colecţia anului acesta, cu care vei reuşi să întorci multe capete!

Aruncă o privire şi lasă-te sedusă de frumuseţea materialelor diafane! Cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *