Rochii gravide elegante

Alegerea unei rochii elegante potrivită pentru o gravidă mai ales când este o sarcină avansată, este destul de dificl de făcut. Acest lucru se întâmplă din mai multe motive.

Unul ar fi varietatea destul de mică a produselor pe piață, și în al doilea rând ar fi dificultatea potrivirii croielii cu silueta persoanei într-un buget destul de mic. Practic investiția într-o rochie elegantă pentru gravidă nu se prea merită în condițiile în care aceasta poate fi purtată de foarte puține ori. Prețurile mari și posibilitatea redusă de purtare face adesea ca achiziționarea unei astfel de rochii să fie amânată sau chiar scoasă de pe lista de priorități.

Rochii elegante de gravide – largi sau mulate?

Totuși există și variante accesibile de rochii gravide elegante care mai pot fi purtate și după naștere. Rochiile largi precum cele baby doll sau evazate pot arată superb chiar și cu o curea în talie când  nu mai trebuie să îmbrace burtica cu bebe. Astfel de rochii pot fi fie din materiale elegante precum dantela sau mătase, ori pot avea aplicații sau broderii adesea în partea de sus pentru a echilibra volumul.

Rochii gravide elegante pot fi și cele mulate. Adesea doamnele care își iubesc silueta pe tot parcursul sarcinii optează mai degrabă pentru rochii sirenă care să le arate perfect rotunjimea burticii. Dacă sarcina nu este foarte evoluată și materialul este foarte elastic, această rochie poate fi purtată mai multe sezoane.

Pentru gravidele care doresc să arate super elegant și au buget generos pentru o astfel de ținută, există câteva branduri care se concentrează pe această nișă. Rochii cu materiale suprapuse, cu tăieturi interesante și țesături de lux. Cele mai dorite sunt rochiile albe de cununie pentru gravide, care bineînțeles că pot fi ulterior purtate și cu alte ocazii. Anul acesta, față de culorile cele ami populare precum negru, alb, roși și bej, s-au căutat mult rochiile verde smarald și cele albastre.

Ca și recomandare pentru achziționarea de rochii gravide elegante, ar fi ideal de ales un model care arată bine și după naștere, și nu unul croit special pentru silueta unei gravide. Motiv este evident deoarece cea specială cel mai probabil nu mai poate fi purtată.

-47%
89.90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *