Rochii Tulle

Rochiile din tulle sunt preferate pentru evenimentele speciale în care se doresc ținute demne de covorul roșu.

Din tulle fin sau poate rigid în cazul creațiilor extravagante precum rochiile tip prințesă, rochiile confecționate din acest tip de material sunt foarte populare.

În cazul în care încă nu dețineți o rochie tulle, este de preferat ca prima achiziție de acest gen să fie o rochie simplă, într-o nuanță ușor de asortat. Este important de ales volum fustei conform cu tipul siluetei și înălțimea doamnei care o va purta.

Dintre toate variantele, tulle-ul de mătase este considerat cel mai prețios, iar rochiile făcute din acest tip de țesătură sunt mult mai scumpe, însă calitatea nu se poate compara. Dacă este vorba de o rochie de mireasă sau o rochie tulle elegantă necesară pentru orice alt eveniment special, tiulul de mătase este cea mai bună alegere.

Rochiile tulle se asortează foarte ușor mai ales dacă sunt în nuanțe pale sau neutre precum negru sau bej. Un plic cu perle și o pereche de sandale cu toc înalt completează cu succes întreaga ținută.

Pentru petrecerea de banchet, o rochie tulle scurtă arată perfect asortată cu o jachetă de piele și cercei candelabru pentru o aparție demnă de revistele de modă.

Rochii din tull scurte sau lungi

Este simplu de ales dacă se ține cont de evenimentul la va fi purtată și de conformația corpului doamnei care o va purta.

Rochiile scurte și lungi se potrivesc oricărei siluete, însă cele midi nu sunt neapărat indicate femeilor mignone. Volumul fustei trebuie să fie direct proporțional cu înălțimea femeii.

Cele lungi și voluminoase precum sunt cele prințesă, se potrivesc femeilor înalte.

Rochiile lungi sunt ideale pentru petrecerile elegante, care impun o ținută extrem de pretențioasă în schimb cele scurte sunt mai puțin formale fiind mult mai ușor de abordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *