Rucsac laptop

Criterii de avut în vedere

Având în vedere că trăim într-o epocă tehnologizată, laptopul este un device indispensabil pentru aproape toată lumea. Indiferent că trebuie să îţi iei zilnic laptopul la servici sau că îl iei cu tine în cele mai multe călătorii, trebuie să ştii că cea mai simplă metodă de transport a acestuia este cu ajutorul unui rucsac.

 

Un rucsac de calitate se va dovedi foarte comod, oferind în acelaşi timp protecţia necesară pentru laptopul tău. Însă alegerea unui rucsac de bună calitate se face ţinând cont de anumite aspecte, după cum urmează:

Materialul

Materialul este una dintre cele mai importante caracteristici ale rucsacului. De obicei, rucsacurile pentru laptopuri sunt realizate din piele, nailon sau pânză canvas.

 

Un rucsac din piele naturală poate arăta foarte chic şi este perfect mai ales pentru un cadru business. Cu toate acestea, pielea este un material greu, aşa că dacă vrei un rucsac mai uşor, trebuie să optezi pentru nailon sau pânză. Aceste materiale conferă suficientă protecție împotriva factorilor externi şi pot oferi un grad important de impermeabilitate.

 

Compartimentarea

Compartimentarea unui rucsac pentru laptop este şi ea importantă, pentru că te ajută să îţi organizezi mai bine lucrurile.

Modelele clasice prezintă un compartiment principal, destul de încăpător pentru laptop, şi un alt compartiment pentru încărcător sau alte accesorii esenţiale. De asemenea, rucsacul poate prezenta şi buzunare de mici dimensiuni în exterior.

Alte tipuri de rucsacuri prezintă 3 sau chiar mai multe  compartimente, permiţându-ţi să transporţi acte, cărţi sau alte dispozitive precum: tableta, telefonul, aparatul foto.

Pentru un plus de protecție poți opta și pentru o husă de laptop. Modelele variază, de la cele simple la cele colorate, cu designuri care mai de care mai interesante.

 

 

Mărimea rucsacului

Este un criteriu de care să ţii cont, aşa că înainte de a-ţi cumpăra un rucsac asigură-te că ştii ce dimensiuni are laptopul tău. Diagonala laptopului este cea care dictează mărimea rucsacului pe care urmează să îl achiziţionezi.

Confortul

Desigur, pentru un confort sporit, trebuie să alegi un rucsac care să nu îţi provoace dureri de spate sau de umeri. Aşadar, optează pentru modele de calitate, cu bretele mate, curele de susţinere, eventual un spătar care să se muleze pe anatomia spatelui.

Culoarea

Ţine de stilul personal. De cele mai multe ori bărbaţii optează pentru culori neutre, în timp ce femeile aleg pastelurile.

Concluzie

Având în vedere că alegerea unui rucsac pentru laptop este o investiţie de lungă durată, nu te mulţumi cu puţin şi nu te opri la primele opţiuni găsite. Nu face niciun compromis! Este în joc protecţia laptopului, dar mai ales propriul confort!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *