Rudraksha

Bijuterii cu însemnătate

Semințele Rudraksha sunt bine cunoscute de peste 6500 de ani și se spune că acestea ne induc o stare de liniște și claritate mentală, fiind considerate miraculoase deoarece pot elimina obstacolele din viața noastră. Deși pentru unii dintre noi aceste afirmații pot părea utopice, este important să știm că puterea lor a fost dovedită chiar științific, când s-a descoperit că bijuteriile cu Rudraksha pot alunga tensiunea arterială, anxietatea, stresul, depresia și lipsa de concentrare.

Coliere Lotus Mala Handmade & malacollective.com

Copacul din care provin aceste semințe se numește Elaeocarpus ganitrus și se găsește în Nepal, Indonezia, Sumatra, Java și Myanmar.

Colierele și brățările făcute din semințele de Rudraksha, care se potrivesc de minune alături de pietrele semi-prețioase, sunt considerate a fi pline de potențial și norocoase.

În mod tradițional aceste semințe sunt folosite la realizarea unui șirag de 108 mărgele mala, la capătul căreia se află o piatră maestru care ține împreună toate celălalte elemente.

Colier Mala Beads Rudraksha, Rodonit și Piatra Soarelui & hojevouassimoff.com.br

Dincolo de toate aceste explicații și afirmații de a alege să purtăm o brățară cu pietre semi-prețioase și Rudraksha sau o mala, noi îți recomandăm să alegi acest gen de accesorii indiferent de motiv.

Poate îți place design-ul lor sau chiar ești atrasă de proprietățile vindecătoare, aceste bijuterii cu semnificație se potrivesc oricui indiferent de vârstă, mod de viață sau stil vestimentar.

Lotus Mala Handmade este un nou brand de bijuterii care vă oferă accesorii precum coliere mala și brățări din semințe Rudraksha și pietre semi-prețioase.

Aceste bijuterii pot fi purtate la orice gen de ținută, după cum se poate observa mai jos. Poți alege un look chic all-white, un outfit lejer de primăvară sau o ținută cu motive tradițional românești.

Pantaloni cu fustă, geantă CK, pantofi albi, ochelari Vogue & pălărie modernă

Rochie boho-chic, geantă crem, pantofi piele întoarsă & ochelari de soare Ray Ban

Rochie imprimeu tradițional, broșă bicileta & ojă aurie Cupio

Acum aveți ocazia să câștigați Colierul Mala Beads din Rudraksha, Agate și Cristal de gheață prezentat în ținutele de mai sus. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile concursului de pe pagina de Facebook StylishCircle.

Indiferent că sunteți iubitoare de handmade sau doar apreciați bijuteriile unice făcute din materiale naturale și de calitate, cu siguranță un colier sau o brățară cu semințe Rudraksha poate aduce un strop de stil și magie în viața voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *