2023 trend alert: salopeta lycra si salopeta modelatoare

Anul 2023 propune ținute care avantajează armonios silueta. Dacă nu ai purtat până acum o salopeta lycra sau o salopeta modelatoare este cazul să o faci! Aceste piese vestimentare avantajează în special femeile înalte și nu numai, piesele fiind potrivite și pentru persoanele scunde.

Poți să te faci remarcată cu ușurință dacă vei adopta un look all block format dintr-o salopetă mulată și câteva accesorii și piesxe de bază pe care le integrezi în ținută. Iată câteva idei de ținute formate cu aceste piese vestimentare superbe:

Salopeta lycra neagra

Cea mai bună alegere pe care poți să o faci sezonul acesta este salopeta lycra neagra cu maneca lunga. O poți purta în ținute all black la care poți adăuga un palton elegant lung și o pereche de botine cu toc. Pentru o talie de viespe, poți adăuga o curea în talie sau un corset. Ținuta este ideală pentru ieșirile de seară. Poți asocia acest look cu ținutele elegante, misterioase și seducătoare.

Salopeta modelatoare neagra

Salopeta modelatoare a fost întotdeauna considerată o piesă sexy din garderoba oricărei femei. Cu ajutorul modelelor de salopete modelatoare vei reuși să îți pui în evidență corpul. În plus, această piesă vestimentară numită și overall denotă un aer misterios și senzual. Feminitatea și frumusețea pe care această haină o transmite ca salopetele să revină întotdeauna în atenția caselor de modă. În funcție de tipul acesteia, o poți combina cu ușurinșă la orice ținute. Dacă ești adepta ținutelor sport, poți căuta o salopetă modelatoare sport pe care o combini cu o pereche de adidași și o geacă bomber. Dacă ești adepta ținutelor cool de seară, poți căuta modele de salopete dama mulate pe care le combini cu ghete și o geacă de piele. Oricare sunt preferințele tale, salopeta este o piesă versatilă pe care o poți integra în tot felul de ținute moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *