Salopete de vară pentru un look chic, dar confortabil

Vara se apropie cu pași repezi, motiv pentru care trebuie să ne punem garderoba la punct. Printre piesele vestimentare esențiale pe perioada verii se numără: blugii lejeri, rochiile vaporoase simple sau cu diverse imprimeuri, salopete de vara, pantalonii scurți din denim și tricourile sau topurile din bumbac.

Dintre toate acestea salopeta este o piesă foarte chic și practică. Așa că încurajăm alegerea unei salopete de vara ca piesa de rezistență în garderobă, atât pentru ținute de zi, cât și de seară.

Salopete de vara – ce modele alegi pentru ținutele de zi

Pentru un look casual, preferabil este să alegi o salopetă dintr-un material lejer, vaporos, iar în funcție de preferințe poți alege o salopetă scurtă sau lungă. Poți miza pe un model simplu dacă preferi să porți accesorii mai vibrante. În caz contrar, poți alege o salopetă cu imprimeu floral, grafic sau bohemian, care sunt la mare modă în acest moment.

Salopetele largi sunt la mare căutare și se pot accesoriza cu flip flops, genți de umăr și pălării cu bor larg.

În ceea ce privește gama de culori, pentru a da un aer mai vesel ținutelor de vară poți opta fie pentru nuanțe neutre, fie pentru tonuri pastelate.

Salopete perfecte pentru serile de vară

Seara, poți alege o salopetă cu cu volane pentru un look mai romantic o salopetă cu umerii goi sau cu spatele gol. Pentru un look mai rafinat, materiale precum satinul sau mătasea sunt ideale. În plus acestea sunt foarte materiale lejere și răcoroase, așa că dacă este prea cald afară o salopetă din satin poate fi alegerea perfectă. Aceasta poate da un aer mai sexy unui look de vară.

Cu toate acestea, că în ultimul timp serile de vară au devenit mai reci, așa că poți alege să combini salopeta cu o geaca de piele, un sacou sau o geacă mai scurtă în talie. Desigur, depinde destul de mult și de modelul salopetei și de felul în care alegi să o accesorizezi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *