Set genti dama ieftine – o soluție elegantă și practică

Te-ai gândit vreodată să-ți achiziționezi un set genti dama ieftine? Un astfel de set este destul de practic și în funcție de modelul genții, îți poți forma ținute pentru diferite momente ale zilei. Ca orice alt accesoriu, geanta completează o ținută și poate spune multe despre femeia care o poartă.

Ce fel de set genti dama ieftine să alegi
Pe piață există diferite seturi de genți calitative și în același timp, accesibile din punct de vedere al prețului. Iată câteva exemple:

Set poșete damă

Cel mai întâlnit astfel de model este un set posete dama. Uneori poate fi format din același model, dar culori diferite ale genții sau 2 modele diferite de poșete la ofertă.
Poți opta pentru imprimeuri diferite, în funcție de ținutele pe care vrei să le adopți cu ajutorul unei astfel de poșete.

Set geantă și portofel

Un alt model foarte îndrăgit de multe femei este un set geanta si portofel. Indiferent de tipul ținutei, fie ea casual sau elegantă, cu un astfel de set nu ai cum să dai greș. Multe dintre femei, aleg să-și asorteze portofelul cu poșeta, iar acest lucru reprezintă o alegere inspirată și stilată.

Set geantă și rucsac

Un alt exemplar foarte practic este un set geanta si rucsac. De câte ori nu s-a întâmplat să-ți placă foarte mult un anumit imprimeu sau model de geantă, încât să-ți dorești să o poți îmbina la orice fel de ținută? Cu ajutorul unui set genti dama ieftine, acest lucru nu mai reprezintă o problemă. Poți alege rucsacul pentru ținutele casual sau sport, iar geanta o poți adăuga ținutelor ceva mai elegante sau office.

-50%

Set genți maternitate

Acest set reprezintă o alegere practică și elegantă pentru fiecare mămică. Poți găsi o mulțime de spații de depozitare pentru lucrurile esențiale micuțului.

Set genți cosmetice

Femeile au întotdeauna nevoie de un extra spațiu în genți, iar un astfel de set genti pentru cosmetice reprezintă soluția perfectă. Sunt încăpătoare, bine compartimentate și stilate. De acum, nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu depozitarea machiajelor.

Set genți călătorie

Un alt model pentru care poți opta este setul format din genți de călătorie. Acesta de obicei este format dintr-un set 6 genți sau chiar mai puțin.
Gențile de voiaj au diferite mărimi și sunt destul de practice. Poți depozita haine, accesorii sau orice alte lucruri de care ai nevoie. Cu ajutorul unui set genti voiaj, nu îți vei mai face probleme cu împachetatul pentru concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *