Sinsay hanorace – ținute cu hanorace pentru zilele de toamnă

Printre cele mai purtate piese vestimentare ale zilelor de toamnă se numără și hanoracele. Cu ajutorul unor piese vestimentare ieftine și cool precum Sinsay hanorace, poți beneficia de un look stilat și confortabil. Iată câteva modalități de asortare ale acestei piese vestimentare:

  • Ținute casual moderne

Te-ai gândit vreodată că poți purta hanoracul alături de o piesă animal print? Acest print este unul actual și extrem de căutat. O variantă modernă și casual de ținută este să combini unul din modelele de hanorace Sinsay cu o fustă cu crăpătură pe picior animal print. La acest look poți adăuga o pereche de teniși sau adidași și bineînțeles cât mai multe accesorii. 

Este o ținută non-conformistă și tot mai des adoptată de către femeile din întreaga lume. Poartă ținuta cu încredere și cu siguranță nu vei trece neobservată chiar dacă piesele vestimentare sunt unele banale. Cu piese vestimentare obișnuite, poți realiza ținute inspirate dacă știi cum să le accesorizezi.

  • Sinsay hanorace cu pantaloni de costum?

Se pare că pantalonii de costum pot fi combinați aproape cu orice piesă vestimentară, atât timp cât ești atentă la accesorizarea pe care o faci. 

Un nou trend de a purta hanoracul este să îl asortezi cu o pereche de pantaloni de costum sau o pereche de pantaloni evazați. Nu oricine poate purta o astfel de ținută.
Dacă nu știi să combini atent piesele, mai bine mergi pe varianta clasică sport, prin care porți un hanorac. 

Dacă totuși vrei să încerci această combinație, iată cum poți crea o ținută armonioasă: 

  • hanoracul trebuie să aibă aceeași culoare cu pantalonii de costum
  • neapărat adaugi ținutei un sacou oversize în nuanțe asemănătoare
  • această ținută se asortează perfect cu o pereche de tocuri sau botine cu toc subțire
  • nu exagera cu accesoriile, un inel mare sau o brățară poate fi de ajuns

Pe StylishCircle găsești o selecție variată de hanorace Sinsay. Acestea sunt la mare căutare deoarece reprezintă piesa cheie a vestimentației de toamnă. De la modelele simple, până la modelele cu imprimeuri sau de tip crop, hanoracele sunt concepute pentru gustul fiecărei persoane.

One thought on “Sinsay hanorace – ținute cu hanorace pentru zilele de toamnă

  1. Pingback: Tinute casual – Adriana Delia Barar's RO Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *