Smart casual – Comod dar și elegant

Smart casual, sună interesant dar totuși ce este?

Practic este un mix între stiul smart sau office și stilul casual al cărui trăsătură principală este confortul.

Dacă vorbim de stilul smart casual, atunci putem să punem pe listă câteva  trăsături care te-ar ajuta să poți crea ținute în acest stil.

Piese office precum fusta creion, pantaloni cu dungă, sacouri simple, cămăși sau chiar costume cu pantaloni combinate cu haine casual, mai specific blugi, geci de piele, sneakers, ghete, topuri crop sau pantaloni de piele.

Mixul dintre acestea în ținute cu bun gust denotă un stil smart casual care poate fi abordat la cocktailuri, ținute de zi cu zi sau chiar la birou dacă nu există un dress code rigid.

 

Idei de ținute smart casual cu piese care nu se demodează

Cea mai simplă variantă de combinare o constitutie alegerea unui costum de damă cu pantaloni, cu o croială lejeră, un top scurt și o pereche de sneakers precum Nike Air Jordan care sunt foarte populari acum. Ideal pentru o ieșire cu fetele în oraș sau la un party. Pentru o variantă puțin mai formală, se poate lua un tricou lejer în locul topului scurt și astfel poate fi purtată ținuta chiar și la birou.

Fusta creion și geaca de piele

O fustă creion simplă este piesa fără de care nu trebuie să trăiești pentru că te poate scoate des din încurcătură. Alege să o porți cu un tricou cu imprimeu sau chiar o cămașă albă simplă și o geacă de piele. În picioare, ghetele se potrivesc de minune cu acest gen de îmbrăcăminte însă se poate opta și pentru sandale dacă vremea este caldă sau chiar teniși.

Blugi rupți cu sacou

Blugii rupți și în special cei largi sau evazați sunt foarte populari acum, iar în combinație cu un sacou simplu pot constitui cea mai cool ținută smart casual.Fie că sunt purtați cu un top scurt, o cămașă sau o maletă, nota smart este dată de sacou sau de încălțăminte dacă vorbim de o pereche de pantofi stiletto care completează ansamblul.

-11%
-18%
139.99 lei
-40%

Ce este de reținut, e că ținutele smart casual pot fi adaptate stilului personal foarte ușor și adesea sunt constituite din piese care nu se demodează ușor. Astfel investiția nu este una de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *